tinaaja: a nisi rekla, da boš z mano laufala? Zdej si pa v dvorano ušla, jaz moram pa sama km nabirat.
Ja, tek mi je letos spodletel na celi crti.. na zadnje si rekla,da ne teces vec. Meni je grozno s temi baloni tect.. Kar se nanasa na drajino vprasanje - body pump ni skakanje, tko da je bilo OK, ampak nov sporten mordc je NUJEN. Ker mi je vsake tok mal ven uslo

Bo treba najprej mal kodicije nazaj dobit. naslednjic grem kao na TNZ v nedeljo, ce se bom lahko premikala
Zabika - jaz se za zacetek ne bi vznemirjala, ce je vse tekoce. men se ne zdi nic narobe, ce ji tko pase. Zacetki naj bi bili namenjeni spoznavanju novih okusov in ugotavljanju potencialnih alergij. Tko da bi ji pac vse bolj redko raje sama naredila kot kupovala. Ali dodaj v spsirano malo mleka ali pa malo vode, v kateri se je kuhalo. Super, da tkole zeli okusat - to se mi zdi bistveno. Se pac po svoje navaja na GH.
Pocka, da imam tvojo postavo/kg, se ne bi prevec sekirala

Ampak vseeno je pa zdravo migat, sploh meni, ker mi je fotr umrl pri 56 zaradi srcne kapi.
Amy, probaj s prsti morda. upam, da vama zalaufa!