O ste me zasule danes z vprašanji!
Najprej pomagam teti Rozi:
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami
Pa pod Vršičam proti dolini (joj moja rozka) greš po cesti -vzporedno s Pišnco- od mostu nad Jasno.
KRNICA
Pa čez cesto proti karavli nad Kranjsko goro.
GOSTILNA SRNJAK
erna: Lupus je zdrav kot riba. Včeraj je bilo pa v KG še žegnanje domačih živali, pa smo ga peljali tja, tko da zdej bo pa kar prekipeval od zdravja. Sej midva še krščena nisva, ampak važno je, da je Lupus požegnan (al kako se to reče).
tinaaja: po zadnjih informacijah sta dolgolaska in njej Lan ok. Upam, da bo imela kaj časa in se kaj oglasila tukaj na RR.
Ela80: a si ti tista, ki si vedla, kdo sem jaz???

Sem si potem mislia, ja madona sej me že cela RR pozna. Zakaj pa mi nisi povedala, kdo si ti? Ker nisem vprašala?
nahrbtnik: kakšne so omejitve, da lahko otroka nosiš v nahrbtniku. To, da močan oči vem, s strani otroka mislim.
prenosne postelje: katere imate in kako ste zadovoljne? Pa zanima me, če kakšna ve, katere so najvišje od tal. V KG imamo talno gretje in v hudi zimi res kar puhti od tal. Si ne prestavljam, da dam Hano tja spat, ker ima res ful raje mrzlo okolje.
tinaaja: v čast sedmice bomo pa popoldne eno tortico pojedli. Se je že babi ponudla, da jo zrihta.
Zdej pa šibam počasi proti mestu, kupit hrano in spit eno kavico na sonček. Sicer sva že bili zunaj; pri 2 stopinjah, tako da sem prvič preizkusila zimsko vrečo. Dobra zadeva, Hana pa notri čist topla.