IZVIRNO SPOROČILO: sibil
Dretje v vozičku-največja napaka je vzet otroka ven in ga nosit, zraven pa porivat voziček.Če že, se otroka vzame ven, se ga potolaži, potem pa nazaj v voziček in naprej sprehod.Punce-jih boste nosile kot nore, pa pri večji teži to ni fajn...
Jp Sibil... Se strinjam, podpiram, ampak NE DELA!!!!

Dons sem to 3krat nardila, vsakič se je že, ko se je dotaknil vozička, drl

. Sej vem, razvadli smo ga že... Pa ne vem kako naj to popravimo, ne da bi mali trpel (sej smo si sami krivi). Kr to ni samo v vozičku - jst ga tud doma ne morem nikamor odložt, ne da se dere! Razen zvečer, ko ga dam spat, je mir (FAJN TRKAM!!!!). Verjetno smo ga tud to navadil...
Sej enkrat bo.. Upam.
Kera je že sprašvala za čaj? Jst ga zjutri nardim 100ml pa ga mam za ves dan. Po mojem je ok.
Čebričkanje - naš je ugotovil, da je poleg režanja in čofotanja zdej najbolj zabave vodo ven pit! Mami ni lih navdušena, ker tko temeljito uporablja prekuhano vodo za vse ostalo, ampak kaj čmo?

JJasna, pr nas je tud konc veselja, k mu začnemo plenico zapenjat - ne samo po kopanju. Več al manj vsakič. Ampak se ne obremenjujem s tem. Ker najprej je kričal, če je bil slečen, zdej kriči, če ga oblačimo, kaj veš kaj še pride...
Zdej pa šibam še neki pojest (ne da bi mi blo treba, ampak k je lih čas za večerjo), pol pa

.
Nočko!