IZVIRNO SPOROČILO: Janey
Mene je pa spet začel presredek bolet...kaj pa vem..se mi je menda zadnji šiv vnel al kaj. Si morem spet malo z bivacinom našprejat. Probaj si mazat z šentjanževim oljem. Ful pomaga.
Ve ki že imate bebije
in ste kaj flaške uporabljali..kak dolgo ste sterilizirale flaške?? Na to ti glih ne znam odgovorit, ker flašk nisem uporabljala na pri prvi in ne pri drugi, razen za čaj. Včasih jih malo prekuham, drugače pa samo operem.
Kak nosek čistite ko je zamašen?? Čistim z fiziološko in nasvaljkam vatico pa pol muce ven vlačim. Pa v Mullerju sem kupila tisto pumpico in ji tudi z tistim kaj ven potegnem.
Ali imate dvignjeno vzglavje ko je
prehlajen? Nisem imela nikoli nič dvignjeno.
Kak dolgo ste jih polagale na bok spat (jaka se namreč ponoči na hrbec skobaca, ne glede na to kak ga zadekam)me mora to skrbet? Ja, moja je kaki mesec spala na boku, pol pa se je kar obračala na hrbet. Ko sem jo naštimala nazaj pa ji ni pasalo in se je bunila. Tak da sem jo kar na hrbtu pustila, pa je mir.
Trnjulčica, sem se malo noro izrazila za pamperske. Saj jih imaš v P, samo šparajo.......... Če se ti

večkrat pokaka lahko ostaneš brez. Jaz sem jih imela zravem za rezervo.
Najbolj važno je da zraven nesete sebe in materinsko. Brez vsega drugega se tudi da tistih par dni preživeti. Čeprav hrana

. Sem bila še iz

vajena konkretno večerjati pol pa tam dobim taki gris vodeni da bi najraje šla sama dol do trgovine in si kupila kaki pošteni sendvič

.
Ja, šampon sem jaz imela zraven in mi je tudi uspelo si glavo oprati in stuširati še isti večer ko sem rodila. Sem se mogla "razkužit" od porodne sobe. Mam pa srečo da je Vana pridno dete in je tak v P samo spala in jedla.
Evo, me je spet RR not potegnu

- pa se ne morem odklopit. Morem it počasi nekaj skuhat, da me nebojo naši nekam poslali................