writing-img

RE: Nosečke iz Mengša in okolice

clock-img

03.06.2007, 19:29

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

sonček5, ja je telovadba v ZD Kamnik. Mislim, da enkrat na 14 dni v petek dopoldan. Je plakat v čakalnici pred ginekologom. Ali pa kar pokliči v fizioterapijo. user posted image

clock-img

04.06.2007, 08:08

clock-img

Anonimen

Zdravo,

za telovadbo ne vem kdaj je bom pa danes vprašala, ker imam ravno pregled (morfologija) pa ti javim, saj bi tudi jaz hodila. Se slišiva kasneje, ko se vrnem.

Lp

clock-img

04.06.2007, 10:01

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Hvala anonimen. Jaz sicer še kakšen teden ne bom šla, ker sem namreč po AC, nato pa veselo na telovadbo, da si malo kosti pretegnem. Drugače pa je takšen dan danes da bi človek kar spal.
Lepo se imejte

clock-img

04.06.2007, 14:35

clock-img

Anonimen

Sonček5, telovadba v ZD Kamnik je samo še ta mesec in sicer vsak petek ob 11.00 uri. Nato se prične zopet septembra. Sporoči, kdaj imaš čas, da se dobiva na kavici, jaz lahko vsak dan razen jutri oz. po šesti zvečer do četrtka ne morem, ker imam ta teden materinsko šolo.

LP 

clock-img

05.06.2007, 10:52

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Anonimen jaz imam čas vsako dopoldne, tja do enih . Tako da če si za se lahko dobiva, ti samo povej kdaj in kje. Drug teden v petek pa bom šla na telovadbo, ker drugače bom resnično olesenela.
Pozdrav

clock-img

05.06.2007, 14:28

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Hoj.
Pot, a ti je uspelo pridt na telovadbo? Meni ni. Sem bila danes že drugič v materinski šoli v Lj. Vodi ena ful fajn sestra. Jaz sem se prov nasmejala, moj fant pa tudi.
Tiste, ki hodite v Otelo, koliko je za plačat?
papa

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

05.06.2007, 15:50

clock-img

Anonimen

Zdravo sonček5, če ti odgovarja se lahko dobiva jutri ob 10.00 na kamniški obvoznici lahko v Caffe Krokodil.

Sporoči, če ti je prav.

LP

clock-img

05.06.2007, 20:53

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Anonimen
Velja torej jutri ob 10,00 v krokodilčku. Kako te bom pa spoznala. Jaz bom v temno modrem flisu in rdečih hlačah.
Pozdrav

clock-img

05.06.2007, 21:31

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Birdy, v Otelu je 10 obiskov 47€, 12 pa 52€, lahko pa si plačaš tud vsak obisk posebej, sam potem je dražje.

No jaz sem bila zdaj že en parkrat in je OK.
Je pa ob ponedeljkih ob 19.30 in ob četrtkih ob 20.30

clock-img

06.06.2007, 07:25

clock-img

Anonimen

Sonček5, se vidiva. Spoznala me boš po rjavo-belo črtasti majci.

LP

clock-img

07.06.2007, 12:15

clock-img

sonček5

pencil-img

103

Anonimen
Prav fino je bilo poklepetat s teboj in upam da se še dobiva. To velja tudi za ostale, ki so v bližini.

clock-img

12.06.2007, 15:28

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jst vas bom pa vprašala kar je čist ven it teme, ampak me vseeno zanima.user posted image Kje nameravate roditi? Ali boste šle vse v ljubljano,postojno,kranj...? Jst se še odločam kam bi šla.user posted image

clock-img

12.06.2007, 17:01

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Hoj tajda!

Jaz grem (že spet) v Ljubljano.

clock-img

12.06.2007, 21:34

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Hoj Tajda. Jaz grem tud v Ljubljano. Je najbližje, pa če je karkoli narobe te ne rabijo premeščat iz npr. Postojne v Ljubljano. Pa menda je kar v redu, vsaj sestre na oddelku E so face.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

15.06.2007, 08:46

clock-img

sasa7

pencil-img

4

Pozdravljene!

Sicer se vam pridružujem malo pozno, pa vendar upam da me sprejmete medse.

Sem 27-letna bodoča mamica iz Trzina, PDP imam 04.07. 2007
Roditi bom šla verjetno v Postojno.

Sem pa tudi za kakšen klepet ob kavici.

LP

clock-img

15.06.2007, 14:58

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

cao srecke nosecke

tud jest sm iz okolice mengsa stara pa sm 23 let tko da ce bo ksna pijacka padla sporocte

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

clock-img

24.06.2007, 13:17

clock-img

pot

pencil-img

1487

Lep pozdrav vsem Mengšankam in okoličankam. user posted image

birdy
, uspelo mi je priti na telovadbo. Še prej sem prišla, ker je pri zobozdravniku šlo vse gladko skozi z zelo majhno zamudo. Potem sem pa uspela ujeti še en avtobus prej, kot sem mislila. Mene je pa skrbelo, da ne bom zamudila. user posted image No, vse je bilo odvisno od gneče in zamude pri zobozdravniku, pa se je vse dobro izšlo.

tajda, jaz bom šla najbrž v Lj rodit. Je blizu, moj me bo lahko prišel obiskat... Bom pač brez EA rodila. user posted image

Se bo res treba dogovoriti za kakšno hladno pijačko, punce. Kdaj pa lahko ve pridete in kje bi pa želele?

Ker na drugih temah nisem dobila odgovora, imam pa še eno vprašanje za vse, ki ste hodile v šolo za starše v Domžale: ali je MŠ samo za njihove pacienkte (ZD Domžale) ali za kogarkoli? Sestra pri G mi je namignila, da je mogoče samo za njihove pacientke. Sem probala poklicat, pa se nihče ne javi na številki, ki so mi jo dali na recepciji.
Če katero zanima se začne 11.7.2007 ob 4ih popoldne. Nevem pa ali se je treba kaj najaviti prej ali lahko samo pridemo.

Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke, tiste, ki ste pa že mamice, pa lepo crkljajte svoje user posted image .

clock-img

24.06.2007, 21:00

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Ahoj,
jst se pa loh pohvalim, da sem bila letos še zadnjič na morju. Sicer samo vikend, pa vseenouser posted image  Samo je folk mal čudn gledu, verjetn zato ker zgledam k da bom vsak cajt rodilauser posted image
Pot, tebi je znesel, meni pa ne. Glede materinske pa mislim da lahko tud nenjihovi hodijo v šolo. Tud najavljat se ti ni treba. Najbolje je da pokličeš na informacije pa zahtevaš enega G ki dela tisti moment in vprašaš sestro. Tako sem jaz naredla.
Sem pa tud jaz za pijačko. Čas mam vedno, tako da predlogi prosimuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

25.06.2007, 12:43

clock-img

sevenka

pencil-img

159

IZVIRNO SPOROČILO: pot

Ker na drugih temah nisem dobila odgovora, imam pa še eno vprašanje za vse, ki ste hodile v šolo za starše v Domžale: ali je MŠ samo za njihove pacienkte (ZD Domžale) ali za kogarkoli? Sestra pri G mi je namignila, da je mogoče samo za njihove pacientke. Sem probala poklicat, pa se nihče ne javi na številki, ki so mi jo dali na recepciji.
Če katero zanima se začne 11.7.2007 ob 4ih popoldne. Nevem pa ali se je treba kaj najaviti prej ali lahko samo pridemo.

Tudi jaz grem na MŠ 11.7. v ZD Domžale. Ni potrebno, da si pacientka ZD. Se mi zdi, da se tudi prijaviti ni potrebno prej. Tam se dobimo in gremo skupaj naprej.
Ali katera ve kako je s telovadbo za nosečnice v ZD Domžalah?

Lep praznični dan!

clock-img

25.06.2007, 22:09

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Kolikor vem, se ni treba prijaviti za materinsko šolo v Domžalah - samo prideš in to je to (vsaj lani je bilo tako) in nihče ni spraševal od kod smo.

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 25.6.2007 22:10:16 >

clock-img

26.06.2007, 11:58

clock-img

inja2

pencil-img

600

Ojla

Tudi jaz grem v MŠ 11.7. v Domžale. Sem danes klicala in so rekli, da se ni potrebno nič prijaviti začne se ob 16, je pa tudi za tiste ki nimajo pri njih G.

lp, inja

clock-img

26.06.2007, 13:25

clock-img

pot

pencil-img

1487

O, hvala vam za odgovore punce. user posted image Potem se vidimo 11. julija v MŠ, če ne že kaj prej. user posted image
Ali bodo vaši user posted image tudi z vami? Moj bo. Tako, da dva suhca na kupu. user posted image No, saj zdaj trebušček že dobiva obliko.

sevenka, telovadbe v ZD Domžale do nadaljnega ni. Spet se bo začela septembra ali oktobra. Je pa v Otelu, cene so že zgoraj napisale punce. Tam se lahko pozanimaš kdaj poteka telovadba (mislim, da je tudi to že nekje omenjeno na teh straneh) in kateri termini tam odpadejo zaradi praznikov ali dopusta, načeloma, pa mislim, da bo skozi, do septembra tam. Imajo pa tudi spletno stran.

clock-img

26.06.2007, 15:26

clock-img

tinula

pencil-img

61

Živjo, mene pa zanima, a to 11. julija je materinska šola za zgodnjo nosečnost ali kasnejšo nosečnost? Mislim, da mi je G rekla, da je za zgodnjo nosečnost 9. 7., samo zdaj pa nisem več sigurna.. A katera od vas kaj več ve?
Hvala!!

clock-img

27.06.2007, 11:16

clock-img

pot

pencil-img

1487

11.7.  je šola za kasnejšo nosečnost.

clock-img

23.09.2007, 20:55

clock-img

Jenny Anny

pencil-img

599

Kje ste vse  srečke nosečke iz Mengša in okolice?? Sem sklenila, da malo osvežim to temo, seveda, če se tudi vam da čvekat.

No mi še čakamo, še tri tedne, potem pa menda pride user posted image user posted image

Po eni strani že komaj čakam, po drugi strani me je pa malo strah.

Kako se počutite kaj ve??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem