writing-img

RE: Irenej

clock-img

06.03.2007, 09:33

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Meni ime  ni grdo, ga pa ne bi dala svojemu otroku. A Jernej mu pa ni všeč? To je pa user posted image  ime.

:)

clock-img

06.03.2007, 09:52

clock-img

duhica

pencil-img

205

Meni pa je to ime zelo lepo!!user posted image Ni kar nekaj, ampak ima zgodovino.

clock-img

06.03.2007, 11:37

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Irenej goduje 28.6.
Je pamožna oblika imena Enej (krščen je Irenej, vendar ima ime Enej)

clock-img

06.03.2007, 12:13

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Meni Irenej ni glih preveč všeč, mi je pa všeč Jernej - tega imamo pa v ožjem izboru (čeprav bo tudi najbrž treba razlagat, da ni Nejc...) Ožbejev pa zadnje čase kar nekaj poznam, je dost popularno ime, čeprav ni še tko zlo pogosto. Mislim, da bi bil otrok bolj zadovoljen, če bi bil Ožbej kot pa Irenej.

clock-img

06.03.2007, 18:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Ja, edini problem je, da sem rekla, da bo pri drugem lahko on izbiral, ker sem pri prvem jaz, ne glede na spoluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sploh nisem user posted image  - me je strah tudi biti, ker...  No, sedaj ap bomo začeli s "psihološkim" prepričevanjem, da je ime Ožbej definitivno bolj domače za Slovenijo in bolj splošno znano in da se bo lahko le malokdo zmotil...user posted image user posted image user posted image

Kajneda je lepo ime Ožbej user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2007, 18:48

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Kajneda je lepo ime Ožbej user posted image user posted image user posted image

pariska, že parkrat sem te htela vprašat - kje je pri imenu Ožbej naglas - na o ali na e? Po koroško na prvem o ne? Je pa lepo, ja user posted image user posted image user posted image da ne pišem čisto mimo teme user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

06.03.2007, 18:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz ga naglašam na e moja mama pa striktno na O...vendar me to ne moti user posted image

clock-img

06.03.2007, 20:38

clock-img

Tosika

pencil-img

7

Ko ste ravno pri imenih. Še mnenje nekega blogista (bolj za šalo kot zares): http://www.vecer.com/blog/v1/default.asp?kaj=2&blog=neustavljiv&id=9105

Odločitev imeti otroka pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem