writing-img

RE: Zasavčanke

clock-img

20.09.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Romana, a bo princeska s tabo jutr?

Bom ja, sej sem že povedala. user posted image

Čbela, a bi prosim bila tako dobra in se mi dopoldan pridružila na kavi, ter ponovno popoldan okrog štirih? user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mily

Ja pa jade user posted image , kdo te je to nahecu. Usnje v avtu je drgač prav suprca. (pa ne, mi ga nimamo, ker mamo prefajni avtouser posted image )

Mhm, sploh ko je zunaj 40°. user posted image  Pa pozimi ko je -20°. user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:48

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

No smotke, vidim, da me spet nočte povabt popoldan z vami, pol pa nič, me pa ne bo!!!!

Romana, usnja ne bo, ker so pol sam gor nalimaš.

Ja pa jade user posted image , kdo te je to nahecu. Usnje v avtu je drgač prav suprca. (pa ne, mi ga nimamo, ker mamo prefajni avtouser posted image )

LUCY  dej mi povej, če je tist avto vaš, ki je v albumih???? da vsaj vidim, če mate pr vaši bajti okus za pleh!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

20.09.2007, 21:49

clock-img

mily

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Mhm, sploh ko je zunaj 40°. user posted image  Pa pozimi ko je -20°. user posted image

JA predvidevam, da če maš denar za usnje imaš tudi za klimo. user posted image  Jst se nisem nikol prlimala na sedež. Za pozimi so bli pa tut sedeži ogrevani user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

20.09.2007, 21:50

clock-img

mily

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

No smotke, vidim, da me spet nočte povabt popoldan z vami, pol pa nič, me pa ne bo!!!!

Romana, usnja ne bo, ker so pol sam gor nalimaš.

LUCY  dej mi povej, če je tist avto vaš, ki je v albumih???? da vsaj vidim, če mate pr vaši bajti okus za pleh!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja aj viš. Ne ni naš, je bil samo na sposoji. Drugače pa imamo tak okus za plehuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

clock-img

20.09.2007, 21:51

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Res je, da je Bog najprej ustvaril moškega ...A tudi slikar najprej naredi skico, potem pa umetnino!

mily, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

JA predvidevam, da če maš denar za usnje imaš tudi za klimo. user posted image  Jst se nisem nikol prlimala na sedež. Za pozimi so bli pa tut sedeži ogrevani user posted image

Ni isto, pozimi je ql, če maš ogrevane sedeže, ja, poleti pa OK, ko se avto ohladi ja, sam nimaš vedno čas 10 minut čakat, da ga klima ohladi. No, vsaj jaz usnja ne bi mela.

clock-img

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

pol mava vsaj medve in Elis@ okus za pleh..user posted image user posted image user posted image

ker tle gor so ga ostale babe čist izgubile vidm....user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:52

clock-img

Anonimen

Drugače pa imamo tak okus za plehuser posted image

Okus mamo pa mi tudi, ja. user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:52

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

pol mava vsaj medve in Elis@ okus za pleh..user posted image user posted image user posted image

ker tle gor so ga ostale babe čist izgubile vidm....user posted image user posted image user posted image

a ne, a ne, a ne....user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:53

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Drugače pa imamo tak okus za plehuser posted image

Okus mamo pa mi tudi, ja. user posted image

ni videt....user posted image   

user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:53

clock-img

mily

pencil-img

876

Njagi ga srat no hoti. Ne resno no, meni je kul in če bi mela kdaj tuk keša, da bi lahko izbirala, bi dala tut to. Ti sedeži se namreč nikoli ne osmradijo in avto je vedno svež. Ti veš o kerem avtu govorim in kdo vse se je vozu, pa je notri prav dišal po novem.

clock-img

20.09.2007, 21:54

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Ja Elis@ bo....user posted image

Draga moja prijateljica Čebelica.....Boš jutri si vzela najmnaj eno uro časa in nas počastila s svojo malenkostjo in z nami ostalimi kurami spila eno popoldansko kavico.....
user posted image .....AMEN

To je pa tko lepo, da častim jutr kavico.

la la la

clock-img

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Njagi ga srat no hoti. Ne resno no, meni je kul in če bi mela kdaj tuk keša, da bi lahko izbirala, bi dala tut to. Ti sedeži se namreč nikoli ne osmradijo in avto je vedno svež. Ti veš o kerem avtu govorim in kdo vse se je vozu, pa je notri prav dišal po novem.

zdej pa dost hvale o usnju.. se bo še komu, ki to bere dopadlo....user posted image

clock-img

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

OK, zdej vam pa sploh ne sledim večuser posted image .user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:55

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Ja Elis@ bo....user posted image

Draga moja prijateljica Čebelica.....Boš jutri si vzela najmnaj eno uro časa in nas počastila s svojo malenkostjo in z nami ostalimi kurami spila eno popoldansko kavico.....
user posted image .....AMEN

To je pa tko lepo, da častim jutr kavico.

sem se potrudila, a??????  user posted image

pa boš mela za kufe, ko ste nov avto kupli???user posted image

clock-img

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Čbela, a bi prosim bila tako dobra in se mi dopoldan pridružila na kavi, ter ponovno popoldan okrog štirih? user posted image

Ok, pridem.

la la la

clock-img

clock-img

mily

pencil-img

876

JOj Elis@ tut jst ne, pa raj nisem napisla. PA vidim da nima veze z mojo barvo las user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:57

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Romana, ne sekiri se, še za kako tortico bo.
Za luksus nikoli ne zmanjka.

la la la

clock-img

20.09.2007, 21:58

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

Ti veš o kerem avtu govorim in kdo vse se je vozu, pa je notri prav dišal po novem.

Te dve majo spet ena mutna poslauser posted image user posted image user posted image

la la la

clock-img

20.09.2007, 21:58

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

JOj Elis@ tut jst ne, pa raj nisem napisla. PA vidim da nima veze z mojo barvo las user posted image

sej sva na istem , pa jaz vseensledim.. ker se vidi, da sem pametna blondinka...user posted image
user posted image

clock-img

20.09.2007, 21:59

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

neka se vidi na zunaj... sej ko bote doma sam krompir jedli ne bo noben vidu....user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.09.2007, 22:01

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

neka se vidi na zunaj... sej ko bote doma sam krompir jedli ne bo noben vidu....user posted image user posted image user posted image

No to ga itak že.

la la la

clock-img

20.09.2007, 22:02

clock-img

Čebelica - trot

pencil-img

497

sej sva na istem , pa jaz vseensledim.. ker se vidi, da sem pametna blondinka...user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pametna blondinka - kje si že to prebralauser posted image user posted image user posted image

la la la

clock-img

20.09.2007, 22:02

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Ajde pupe, grem jaz u mižale, preden začne naš tamal žurat spetuser posted image . Nočko!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem