IZVIRNO SPOROČILO: caillou
Oprosti, zadnja anonimna, ampak resnično se sprašujem, kako te lahko prasec kaj takega prisili
?
Nisem ta anonimna,bom pa tudi raje anonimna.Mene je en tip prislil,da sem mu ga na roke...

Preden se mi je to zgodilo,sem vedno bila mnenja,da bi ga zlomila,brcnila..ne vem kaj še vse.Ko se mi je to dejansko zgodilo,pa sem zmrznila.

Mogoče tudi zato,ker me je prvotno hotel posiliti,pa sva se potem nekako "dogovorila",da mu ga samo na roke.

Prej sem bila že posiljena in sem najbrž izbrala manjše zlo.
Večkrat sem si očitala (še danes si),zakaj ga nisem zlomila,karkoli....ne pa ,da sem naredila tako kot je hotel.Mogoče zato,ker mi je prej zagrozil z nekaj stvarmi, tudi,če bom kričala je rekel,da me bo tako pretepel,da ne bom k sebi prišla še dolgo...in sem se bala.Hotela sem ,da čimprej mine,da grem domov..in nikoli nisem nikomur povedala.Ko sem prišla domov sem se obnašala,kot da ni bilo nič.Preprosto sem to potlačila vase in nisem hotela razmišljati več o tem.Kot ,da bi se to dogajalo nekomu drugemu.

Aja,pa stara sem bila 15 let..mogoče ima tudi mladost kaj zraven..da nisem sprejela kakšne bolj pametne odločitve.