Ker si zelim imet svoj domek. Cisto svoj. In tistga v uber napedenanga.. Tacga, da bom prsla domov in se bom super pocutla.. Da bo cisto po mojem oz najinem okusu. Da bova doma uzivala v vsakem trenutku, ki bo samo najin.. Oz nas seveda, ko bojo enkrat otroci.. In resnicno me mal mori, da bi si rihtala stanovanje v LJ, ker vem da ne bomo povsem sami v hisi.. Po drugi strani mi pa pase bit v LJ, ker u bistvu sploh nimas obcutka, da si v LJ. In ker imas kljub temu, da zivis v gozdu, vse na dosegu roke.. 1,2,3.. U bistvu je isto sredi narave, kljub temu, da je v centru mesta.. Pa me vseeno mori to, da ne bo hiska cisto najina.
Torej: edina prednost hiske B mi je ta, da bi resnicno imela celo hisko zase. Kar mi zelo odtehta vse ostalo. Nisem pa cisto prepricana..

Joj joj. Kdo bi si mislu, da se moram s tem ukvarjat... medtem ko drugi nimajo niti kje zivet... In to ni niti priblizno tko, kot je nekdo napisu, da tudi v bloku ne zivis sam. Tam je cisto drugace. Veliko manj stroskov je in v bloku ne zivis s familjo.. seveda so druge tezave, ki pa se sploh ne dajo primerjat s tezavami s hiso. Vem, ker imam izkusnje. Vsaka stvar ima seveda svoje prednosti in slabosti. Jaz sem presrecna da lahko izbiram. Ampak odlocitev je kljub temu zelo tezka.