writing-img

RE: Kje stanovati?

clock-img

19.03.2007, 15:47

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
.. naju bolj skrbi to, ker to niti vas ni... ampak hisa, ki je cisto zase...user posted image

Kaj boš, ko boš stara, ko boš potrebovala zdravnika, ko ne boš vozila avto, ko bo sneg, kdo bo šel v trgovino, kdo bo plužil,.....

clock-img

21.03.2007, 10:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kaj boš, ko boš stara, ko boš potrebovala zdravnika, ko ne boš vozila avto, ko bo sneg, kdo bo šel v trgovino, kdo bo plužil,.....

Ko bom stara se bo seveda ze kaj spremenilo... Sicer pa bom sla v dom, kjer bodo lahko poskrbeli zame.

Me pa resno skrbi sledece... In sicer: zapadel je sneg... celo cesto sem mogla skidat... nisem mogla nikamor... danes mi se avto ni vzgal... odvisna sem od njega... kar mi pa ni niti najmanj vsec.user posted image user posted image

clock-img

21.03.2007, 14:14

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

[/link]  Ti tale slika kej pove ? [link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17205&photoid=74899]

To je včerajšne naše stanje?

Čakam vaše komentarje!!!! Naj vam bo, da vidite kje in kako smo? Sam ko pa sonček posije- tist pa dobite ob priliki!!!

Vsekakor je božansko!!

Men bi se zrolal v mestu! Kaj pa se tam dela, otroke se pošilja od ene dejavnosti k drugi. Pr nas se pa otroc lovijo s kužko, gremo nabirat roče, sadimo rože, pa krompir bomo. Ja pa slika je slikana ob 6.30 zjutri- že zorano, v mestu je blo pa še kr zametano, pred leti vem, ko smo tam živela 7 let. jE PA res, da imaš več dela. Dons npr. mam muskifirber od kidanje snega pred bajto. Kamor ni mogu zorat, ker moj g. ni utegnu dat avte not- a to je že druga zgodba. Beg. tolk mama skupnega, da boma mogle kako rečt na svežem zraku.

p.s. Ob sončnem vremenu in celo poletje imamo tuki turistično točko, non stop obiske. Smi hočjo. Je bil eden tuki, oktobra. Je reku smo k vam pršl po sonce mi ga bomo šele Februarja vidl,... veselo je res na deželi, deželi,...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

21.03.2007, 14:24

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

A se vidi?

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

clock-img

21.03.2007, 21:33

clock-img

Anonimen

ojla Baguska,

evo se moje mnenje...ce bi bla midva z mojim na vajinem mestu bi DEFINITIVNO ostala v LJ...ce cel lajf tkole zivis, ne mors it kar naenkrat zivet nekje bogu iza nogu user posted image ...seveda je spet odvisno od vecih dejavnikov...kukr sem prebrala, se s tvojimi stekate tko tko...hmmmm...to bi znala bit tezava...sploh kukr si omenila, pri nekih skupnih investicijah v bajto...

kaj pa ce bi nasla neko tretjo resitev...ce npr.prodata tisto bajto v selu in tvoj flet in si pac kupita en flet v LJ...noo pa ba na ta nacin ubila dve muhi na en mah

pa sporoci, kako sta se odlocila...gud lakuser posted image

clock-img

22.03.2007, 10:26

clock-img

Anonimen

Meggi, meni ni pokazalo slike...

Baguška upam,da se boš pravilno odločila da ne boš odločitve obžalovala..

LP

clock-img

22.03.2007, 10:35

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

ma bi mogl, men jo pokaže ko jo nalimam

clock-img

22.03.2007, 10:46

clock-img

Anonimen

Ja jaz ko sem stisnila na link, je odprlo temo v katero ravno pišem.. user posted image

clock-img

26.03.2007, 12:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

To je včerajšne naše stanje?

Čakam vaše komentarje!!!! Naj vam bo, da vidite kje in kako smo? Sam ko pa sonček posije- tist pa dobite ob priliki!!!

Vsekakor je božansko!!

Joj Meggi, cist nc se ne vid!?user posted image  Dej se enkrat probi....?

clock-img

26.03.2007, 12:05

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kaj pa se tam dela, otroke se pošilja od ene dejavnosti k drugi.

Ves, to ni cist nujno. Odvisno ce otroka to zanima.... Vsekakor je pa lazi, ce jih neki veseli, da se ti ni treba iz vasi vozt...!? Ce si na vasi, je pa mau tezi jih okol razvazat, ce se zanimajo za karkoli.... Pomoje.

clock-img

26.03.2007, 12:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

tolk mama skupnega, da boma mogle kako rečt na svežem zraku

user posted image user posted image  lahko bi ja... user posted image user posted image

jst se dons vse cutim od kidanja...

se dobr da je samo enkrat zapadl...

avto mi pa itak se vedno ne dela... user posted image

****u vas...

clock-img

26.03.2007, 12:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

evo se moje mnenje...ce bi bla midva z mojim na vajinem mestu bi DEFINITIVNO ostala v LJ...

Ojla srecka!!!!user posted image

Caki caki.... A nista vidva iz LJ????

clock-img

26.03.2007, 12:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kaj pa ce bi nasla neko tretjo resitev...ce npr.prodata tisto bajto v selu in tvoj flet in si pac kupita en flet v LJ...noo pa ba na ta nacin ubila dve muhi na en mah

ves, sva tuhtala o tem... zlo... ampak trenutno ta opcija odpade... bo treba se mal pocakat... mogoce enkrat v prihodnosti, do takrat si morava pa vseeno nekje mal zrihtat za silo... user posted image

joooj sploh ne vem... v LJ je tok vse blizu... tam je pa tok mirno in lepo... in vse najino... tezka bo... oz je... kaj pa vem...user posted image

clock-img

26.03.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ojla srecka!!!!user posted image

Caki caki.... A nista vidva iz LJ????

Jep, sej glih zato pa nekak ne bi mogla zivet nekje izven lj...k tuki pri nas je res tko vse zeleno in lepo in mirno...aja, pa se pes grem loh v porodnisnico, ce nam glih avto crkne hehehe 
noo, ce bi stanovala v kaksnem blokovsem naselju, bi mogoce drugac govorila...

clock-img

26.03.2007, 16:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja. Sem ze misnla da si se odselila kam.... user posted image  Oz da ti narobe pise tam v profilu...

Ja sej. Ce bi mela na izbiro blokovsko naselje niti sprasevala nebi tuki gor... Tko je pa mal razlika. In sem glih zato v taki dilemi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem