writing-img

RE: Štajerke

clock-img

05.05.2008, 19:04

clock-img

saskija

pencil-img

1852

IZVIRNO SPOROČILO: issa

jaz grem jutri z tamalim v fontano se kopat,ker sma sama te pa ga hočem fajn zmatratuser posted image user posted image user posted image ,..
se nama kera pridruži?

če boš kdaj za dopoldne na fontano reči bi se vama pridružila z jakcem, popoldan pa žal ne moremuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

05.05.2008, 19:58

clock-img

issa

pencil-img

1111

super saskij,si bom zapomnila..user posted image user posted image user posted image

in ostale,..kako kaj?

clock-img

05.05.2008, 20:04

clock-img

issa

pencil-img

1111

hm a pogosto zahajate,na pohorje...mi smo zdar odkrili,da ima naš veslje do bregov,...gre gor,pol pa dol beži....zgleda nekako kot bi mu bremze spustle..user posted image user posted image user posted image  smo pa drugače v nedeljo bli na pohorjo,pa smo se hoteli pelati z vzpenjačo,pa smo ugotovili da smo denarnico doma pustli...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi pač....
so se že vse zmenli,še voziček bi lahk zram pelali pol pa dnarnice nismo našli,..najbol smešno je pa bilo to da ko smo domov prišli,pa sem ugotovila da jo je moj dragi v anoraku mel.(anorak pa zložen v nahrbtniku,..)..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  adijo smo,ne...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2008, 20:58

clock-img

saskija

pencil-img

1852

no jaz grem najmanj enkrat na dan z malim v traku na pekrsko gorco, včasih celo dvakrat- ko boš vidla eno fanatičarko issa ki vsak dan plazi mimo tvoje bajte sem to jazuser posted image user posted image user posted image , jaka pa v traku uživa, sedaj imamo tudi nahrbtnik ampak jaz sem bolj sling nosačicauser posted image user posted image user posted image , moj mož pa se navdušuje za nahrbtnik.

na pohorje pa če gremo gre vseh pet do trikotne  jase

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

05.05.2008, 22:17

clock-img

LEA27

pencil-img

149

oj punce ,no mi tudi hodimo do trikotne jase samo gremo po cesti z vozičkom ker nimam nahrbtnika,sicer so nas zadnjič malo čudno gledali,ampak je šlouser posted image user posted image user posted image !drugače pa smo ok,vse po starem,pa ve?

clock-img

05.05.2008, 22:28

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

LEA-kako to zgleda z vozičkom do trikotne jase -jaz bi tudi tako šla ker nimamo nahrbtnika?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

06.05.2008, 11:17

clock-img

issa

pencil-img

1111

pozdravljene!

saskija,mogoče sem pa te vidla,že..naša bela bajta je glih na oni enosmerni cesti ki vodi do pekerske,....hehe samo tu pa je ogromno vozičkov,...user posted image user posted image user posted image
ah jaz imam en star nahrbtnik ki ga je dala ena kolegica,..samo ponavadi anej gor leti jaz pa za njim,...user posted image user posted image user posted image user posted image
lea27 samo to moreš met pa terenca, da po tisti cesti gre gor...user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz grem tudi po cesti...

clock-img

06.05.2008, 14:27

clock-img

saskija

pencil-img

1852

issa jaz ne grem nikoli z vozičkom- zdaj sem končno se čustveno ločila od traka in se navadila na nahrbtnik- sem danes že naredila uro in pol dolgo rundouser posted image

clock-img

06.05.2008, 19:39

clock-img

issa

pencil-img

1111

hehe saskija se nisem misla ravno tebe,user posted image user posted image  samo to da jih tu veliko voziškov fura,..ponavadi ravno ko pridem jaz domov..najhuje pa je ob nedeljah,....user posted image user posted image user posted image user posted image  te je pa ludi kot mravelj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

06.05.2008, 21:16

clock-img

issa

pencil-img

1111

hehe,..eh ja našimali..glih neki slike urejam pa te še sem eno nalimam..
Anej in sosedov Martin sred igre...
user posted image

so nas prav presenetla kako sta si delila igrače...na začetku še ne, pol pa je zalaufalo...user posted image user posted image  še soseda sta bla začudena nad njihovim....

clock-img

06.05.2008, 21:25

clock-img

LEA27

pencil-img

149

oj punce ja mam res vozek z zelo velikimi in debelimi kolami(terenec)user posted image ,da ne bo kira mislila da z običnim vozičkom hodimo na pohorjeuser posted image user posted image ,no če pa me kdaj katera vidi pa me naj kar pocuka za rokav!

lp

clock-img

07.05.2008, 13:31

clock-img

issa

pencil-img

1111

user posted image user posted image user posted image user posted image   velja...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 21:32

clock-img

lilly1

pencil-img

22

saskija: sem še na porodniški in tudi na Pohorje hodim kar redno (no, vsaj enkrat na teden). In res bi bila vesela, če se mi kdaj pridružiš user posted image user posted image . Lahko se zmeniva pravzaprav za kadarkoli razen za jutri, ker mam že neke plane. Sporoči, kdaj ti paše (lahko na zasebno sporočilo ali pa kar tu gori).user posted image

clock-img

08.05.2008, 23:11

clock-img

saskija

pencil-img

1852

lilly super da ne boms ama šibala po hribčjku gor in doluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2008, 20:29

clock-img

issa

pencil-img

1111

oj saskija,kaj si se dnes sprehajala z nahrbtnikom, okoli pekerske?user posted image

clock-img

09.05.2008, 22:11

clock-img

saskija

pencil-img

1852

ne okoli ampak na njo- sem taka blond z enim malim dojenčkom na hrbtuuser posted image

katera št. si ti hiše, ti naslednič pozvonim in greva skupajuser posted image

clock-img

11.05.2008, 16:20

clock-img

issa

pencil-img

1111

ja nevem,.sem dve mamici vidla,pa je ena  na vekliko telefonirala..user posted image user posted image user posted image  številka 55,  hehe pa upam da boš mela srečo, da bom domauser posted image user posted image user posted image .... anej je tak v jaslih....user posted image

clock-img

11.05.2008, 16:28

clock-img

saskija

pencil-img

1852

ja ampak obe nisva blond, prijateljica je temna s kratkimi lasmi, jaz pa z dolgimi blond, telefonirama pa obe velikouser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2008, 16:35

clock-img

issa

pencil-img

1111

ja temna z kratkimi lasmi ni telefonirala,je pa mislim da imela v nahrbtniku punčko,(sklepam  mela neki rozega),..blontna (mogoče res ti user posted image ) pa je telefonirala,,..jaz pa sem takrat glih v avto šla,..srebrni škoda felicija combi (karavan)....

clock-img

11.05.2008, 17:36

clock-img

saskija

pencil-img

1852

no upam, da se čimprej srečavauser posted image

clock-img

11.05.2008, 19:10

clock-img

issa

pencil-img

1111

ja jaz tudi.user posted image user posted image

clock-img

19.05.2008, 21:38

clock-img

LEA27

pencil-img

149

HALO PUNCE KJE STE?naj mi prosim katera pove za kakega vreu zobozdravnika v mb-ju?!mene ful zob boli pa starh me je zobarjev če katera za kakega vredu naj mi pove prosim!!!!lp

clock-img

22.05.2008, 20:13

clock-img

issa

pencil-img

1111

joj lea to bi tudi jaz rabla,...no sicer upam da si do zdaj že zrihtala,pa da te ne boli več ,..mi pa je kolegica povedla da je en vredi dohtar v limbušu,baje je ful "nežen" (al kak se nja izrazim)......
drugače pa kje te ste kaj štajerke?

clock-img

27.05.2008, 13:26

clock-img

LEA27

pencil-img

149

halo kje ste punce????nobena se nič ne javi!!

clock-img

29.05.2008, 13:13

clock-img

issa

pencil-img

1111

jaz sem tu!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem