writing-img

RE: znak.....

clock-img

04.04.2007, 12:41

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

...malo pozno se javljam ampak vseeno...da bodo dnevi hitreje minili! user posted image

pri meni je tako da ima cikle od 40 dni in vec, cca 10 dni pred M (torej po O) me zacnejo boleti prsa.
Ta mesec pa se je zgodil cudez (1. v zivljenju!), da so me prsa zacela bolet ze na 14 dan, M sem imela 11.3., tako da jo lahko, po prsih sledec pricakujem v naslednjih dneh...ali pa tudi ne?? user posted image user posted image

LP

clock-img

09.04.2007, 20:51

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

...malo pozno se javljam ampak vseeno...da bodo dnevi hitreje minili! user posted image

pri meni je tako da ima cikle od 40 dni in vec, cca 10 dni pred M (torej po O) me zacnejo boleti prsa.
Ta mesec pa se je zgodil cudez (1. v zivljenju!), da so me prsa zacela bolet ze na 14 dan, M sem imela 11.3., tako da jo lahko, po prsih sledec pricakujem v naslednjih dneh...ali pa tudi ne?? user posted image user posted image

LP

user posted image  user posted image  user posted image  Ayo držim pestke, da zagledaš user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem