Magi*, ne smem reklame delat za mojo sestrično, da ne bo decembra preveč zasedena. Je pa ena boljših, tud na RR-jevi lestvici babic, visoko kotira.
ElaM a obstaja celo taka lestvica tukaj na RR al to samo po komentarjih praviš? Moja soseda iz LJ je tud babica v Lj porodnišnici in me že draži kdaj se vidiva, pa mam Postojno bližje, tako da grem tja.
Jaz sem pa včeraj komaj domov prišla iz službe

Sem imela pritisk nekje v podnu, v službi nam je kofeta zmanjkalo, tako da smo danes trije "za ziher" prinesli vsak en paketek od doma

. V glavnem, ker se vozim eno uro domov, po tej klinčevi primorski avtocesti, ki je sedaj zabasana zaradi del

sem mislila da ne bom nikdar doma. Potem je bila pa še tamala kot klopek ker je spet v vrtcu po enem tednu bolniške in je spet jovo na novo čisto boga in se naju oklepa - mi je včasih res hudo tole uvajanje.
Jaz pa delam samo še tale teden do konca + dva tedna, potem pa dopust in nato porodniška

Komaj čakam! Sej poleti je bila kriza ker sem dopust šparala za tale konec ampak sem vedela kako bo na koncu težko in se je splačalo!
Men pa v tej nosečnosti niso do sedaj še nič cuker merili

Pa zadnje čase sem skoz žejna.... eni pravijo da je lahko to znak za sladkorno... ma nič, sej smo že v ciljni ravnini, klinc jih gleda!
< Sporočilo je popravil DANVARI -- 26.9.2007 11:07:41 >