IZVIRNO SPOROČILO: loncica
Imam pa ful probleme z izcedkom, še peče me. Borax mi ni nič pomagal. Ne vem, a naj grem predčasno h G, saj imam pregled šele čez 2 tedna
.
Ojla, samo da tole pokomentiram. Pejd se pokazat,še toliko bolj, če te peče, mogoče imaš kakšno vnetje. Bolje ena pot zastonj prehitro, kot prepozno.
Mene ti izcedki dajejo od začetka, pa sem dobila že 2x vagisan, pa Canesten pa ni bilo nič bolje. Vedno sem imela v vodi povečane levkocite, zdaj nazadnje pa še bakterije. In sem pokasirala antibiotike, je rekla G, da je to edina stvar, ki resnično pomaga proti tej mrgolazni, te svečke so bolj za lajšanje nevšečnosti.
No, in ker je bila v ponedeljek panika, je rekla, da bolje da mi napiše antibiotike, kot pa, da zaradi vdora bakterij pride do prezgodnjega poroda.
Šibam zdaj, se kasneje malo oglasim. danes je norišnica, tamala je tečna za pop..., očitno nanjo luna vpliva z zakasnitvijo. Zjutraj me je v postelji tako počila s flašo, da imam modrico.

Potem, ko je po hitrem postopku ostala brez flaše, se je pa drla, kot da bi se ji godila največja krivica.