Dobro jutro,
pa kaj je s temi otroki, da nočejo spat. Tinkaro sva popokala spat ob 8-ih, kar je za takega otroka čisto normalna ura in se je tako drla, da sva jo po 15 min dvignila. Je še potem hlipala dobro uro. No, spat smo šli skupaj ob 22-ih. Vem, a ni to prav, samo jaz nimam srca, pa tudi živcev ne, da bi poslušala to vpitje. Pa sitna je zadnje dneve za znoret. Jaz pa ena živčna razvalina.
Skaana, upam, da bo oče čimprej zdrav.
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
No, danes sem si ogledala seznam, kaj potrebuje novorojenček in z veseljem ugotavljam, da res vse v večini že imam
. Je pa nekaj stvari, ki jih nimam in se mi tudi zdijo manj potrebne. Pa mi prosim povejte, če jih boste ve nabavile: tetra majčke dolg rokav, prsna črpalka, krema za obraz, gumirano platno, rokavica za umivanje, čebriček (Tummy tub), dežna prevleka za voziček.
- tetra majčke, jih imamo par od Tinkare, samo meni se zdijo čisto neuporabne. Sem pristašica bodijev
- prsno črpalko imam od prvič, če jo ne bi imela bi z nakupom počakala, da vidiš če jo boš potrebovala, so kar drage te zadeve, pa je škoda da se valjajo v predalu
- kreme nismo kupovali, če je imela kdaj suho kožo sem uporabila Bepanthen
- gumirano platno imamo, samo če kam gremo da na tistem previjam, v posteljico ga nismo nikoli dajali
-rokavice, imamo kar krpico
-čebrička nimamo, le navadno banjico
-prevleko za dež je bila v kompletu z vozičkom, vendar mislim, da sem jo samo enkrat pokrila s tem, se mi zdi, kot bi bila v plastični vrečki
Magi*, včerej sem potem še enkrat šla gledat slike in vidla, da piše katera je katera. Joj mene, kot bi bila napol slepa.
Raho, še enkrat te morem pohvalit, res si bila super pridna.
Grem se igrat z malo, ker cvili tu okrog mene in čisto nič ji ni prav.
Lepo bodite.