IZVIRNO SPOROČILO: loncica
moj mož preden sva se spoznala ni znal kuhati. Potem pa sem ga jaz počasi učila in sedaj se mi obrestuje. Pa še ugotavljam, da kuha že bolje od mene ali pa samo še toliko bolj cenim, ker se samo usedem in me čaka za jest.

jaz lahko o tem le sanjam

.
Čudovita previjalna - čestitke tudi od mene.
Lorch, meni se zdi tako lepo novoletno darilo kakšen čaj, ali pa DVD, ali pa kakšna žepnica, kakšne odštekane nogavice, copati, kapa, šal, rokavice... Seveda pa moraš človeka za kaj takega dobro poznati. Ali pa kakšen kozarček medu s suhim sadjem...
Raho, svetovna darila

. Blagor tebi, da je to za tabo. A Organ te pa kar ubogljivo okoli vozi? Super.
Lana38, ti pa tako lepo skrbiš za tvojega Blaža

. Koliko je star? Kaj pa zdaj pravi na bratca oz. sestrico?
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Evo, to noč tudi jaz nisem spala
. Sem se cel čas nekaj premetavala po postelji - kolikor mi seveda dopušča moj XXL trebuh. Jaz konstantno rastem v trbuh - včeraj sem imela 128 cm. Moj je rekel, da me bo do poroda razneslo. Upam, da me ne bo.
Me je pa začela loviti panika zaradi CR. Pa sem vsem razlagala, da to ni nič - AHA
. Sja vem, da bom preživela, ampak ko pomislim, da mi bodo spet vse odpirali... Pa tako sem si želela roditi po naravni poti...
Evo, hvala enako. Sam da sem jaz danes dvakrat bruhala kislino iz želodca

, tako me zgaga matra (saj me je prvič tud, ampak ne tako zelo, no pa Atena je res imela dolge laske

)... In že dve noči nisem skoraj nič zaradi tega spala. Pol si pa dvignem vzglavje, sem pa tako zložena, da me hrbtenica ali trebuh začne tako zelo bolet...
Ja, CR.

Moji občutki so identični. No, pa še ena zoprnost je pri meni prisotna. Ker so mi rekli, da je dobro, če potem nimaš več otrok po dveh carskih. Da ni vredno riskirat. Pa saj ne, da bi planirala še kakšnega, sam občutek pa res ni prijeten in vedno sem govorila, da bi rada imela veliko otrok

.
Mat3ja22, ti si pa res boga

. Sam tolk da veš, da nisi edina. Slaba tolažba, kaj?
Skyline, te meritve so res bolj tak tak... Veliko jih poznam, ko so jim veliko premalo izmerili - se mi zdi da tudi Raho. Verjamem pa, da te skrbi. Ti le počivaj.
No, predvčerajšnjem smo z Ateno in mojo mami šle po nakupih - itak spet premalo časa. Potrebno je bilo malo slikat za novo osebno. In je bila prava mala pozerka.
Sem pa večinoma stvari nakupila še za njo, ker je vse prerasla - čudno, a ne? Glede na to da je mela še vse od letošnje pomladi

. No, včeraj so končali z elektriko na hiši

, tako da imamo zdaj v vsaki sobi eno lučko... Danes sva pa z miceno šli spet na hišo, ker je prišel montirat ograjo - del iz Inoxa. Tako da zdaj lahko pokličema steklarja in naša hiša bo uradno varna

.