oooo, super ste, danes bomo pa res na 200tki
. In tako fino se vse držimo. Bomo res do decembra...
Jaz sem pa danes zjutraj že doživela en šok. Naj bi nam jutri pripeljali in montirali kuhinjo - pa me danes kliče šofer, kam jo mora dostaviti, da je že na poti
. In danes smo še morali do konca povoskati opeko... No, skratka, potem ni bilo nikogar, ki bi nardil v hiši prostor in ki bi pomagal razkladati. Pa je k sreči naš vodovodar, ki končuje centralno, tako zlat, da je priskočil na pomoč
. No, vmes mi je Atena nabijala: "Mami, no gleva v vltec, no plidi... No..." Potem sem še mogla it zamenjat gume na mojmu tvingecu - za vsak slučaj je pripravljen... Ah, v glavnem spet frka. No, zdaj je vse pripravljeno jutri za montažo
. Jaz pa si ne upam it pogledat sama s tvingecom, pa še micene nimam kam dat... Tak da bom morala pridno počakat do jutri...
Pikica*, meni je tudi bolj všeč Izak, ampak tudi Jonas ni slabo...
ElaM,
sem si jaz tud mislila, da je micena tako pridna
.
Ayo, ja pridnega moža imaš
. Jaz pa nisem dobila ZS
.
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo
Glede dojenja - Mat3ja, tud jz mam slab obcutek glede tega, ker nimam vsega skupaj nic tam gori, sem mislila da se mi bo vsaj med
kaj povecalo, pa je vseeno vse bolj revno. Tako da ne vem...
Tu vas pa lahko jaz potolažim. Poznam pet žensk z izredno bornim oprsjem, ki so vse dojile več kot leto dni. Mleka za izvoz. In poznam tri z velikom oprjem, ki niso imele mleka. Jaz imam tudi velike prsi in prvo kar mi je ena sestra v porodnišnici rekla, da so prevelike in da tu dojenje ne bo šlo... Ker pri velikih prsih

težje zagrabi, ker so ponavadi tudi bradavice bolj razvlečene in udrte. No skratka, velikost prsi ne more biti merilo. In to te res naj ne skrbi.
SD, super si. Moja sestrična je tud donosila dvojčici, obe dojila devet mesecev brez problema. Ampak ona se na koncu ni mogla sama iz stola vstat. Tak da ti si res fenomen, da govoriš, da se ODLIČNO počutiš

.
Mat3ja, ja pretoki se merijo zaradi posteljice, ker začne proti koncu počasi odmirat - logično. Ponavadi to s sabo povleče popadke. Če pa slučajno ne, pa za ziher merijo pretoke.
Magi*, sem držala danes pesti zate

. Superca. Ti še kar počivaj, december res ni daleč. Ja, šampanjec si pa tudi jaz zaslužim

, sploh srebrni radgonski se pa res ne morem upret. Ja in točno to je bil razlog za edini moj prekršek v

glede alkohola. Srebrna radgonska en kozarček.
Aja, lažem, pa enih trikrat sem spila deci rdečega, ki ga drugače obožujem (a vseeno zelo redko pijem, da me ne boste narobe razumele

).
Ja, dočakale smo strelca

. Zdaj še pa praznični mesec in bo. Čeprav meni zelo slabo kaže, sem vendarle optimist

in še nisem obupala. Jutri pa je polna luna, tak da tiste ki ne mislite še it, nič kaj preveč telovadit in pretiravat...
Raho, pa ti si res carica. Zagrižene vrste

.