IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Danvari, a tvoja punca, vsaj mislim, da imaš punco že hodi? Naša dela prve korake in se ji tako fino zdi, da ni minute več pri miru. Dobro, da trebuh še ni prevelik, da se še lahko sklanjam.
ja naša je ene deset dni pred rojstnim dnevom zaštartala sama s hojo pri babici. In potem je pa seveda malo padla oz. jo je tako zaneslo, da se je ustrašila in sedaj išče mojo roko takoj ko jo spustim ali pa takoj počepne. Je ne silim, bo že še. Če jo pa za eno roko držiš jo pa komaj dohajaš, sploh če vidi kaj zanimivega ima tak pospešek
NatašaC kolk je pa tvoj Nino star? Po moji strani je v družini tudi malo morje otročkov (od sestričen in bratrancev jih je 28) tako da res nimam težav z opremo in oblekicami. Drgače pa imam le enega brata in on enega sineka.
pikica* glede nošenja kar očkata angažiram vedno bolj, sej je težko, ker tamala revica še ne razume zakaj je mami kar naenkrat noče več nosit, se pa crkljava sede, če se da. Previjala je pa tudi kmalu ne bom več ker me lahko močno brcne v trebuh, aučka!
ajtak voziček sicer izgleda super, ampak praktičen pa ni preveč, no vsaj za moje pojme je prevelik za v avto naprimer. Razen če ga boš bolj malo uporabljala pomisli, da ga boš skupaj in narazen dajala parkrat na dan, po možnosti še sama z otrokom, zato ti toplo priporočam, da izbereš takega, s katerim je čim manj dela. Trikolesnik, štirikolesnik, velik, majhen - to je pa odvisno kje in kako ga boste rabili. Jaz svojega naprimer rabim bolj za po asfaltu in trgovinah, ker po terenu uporabljamo nahrbtnik.
Sicer imam pa v petek pregled in upam, da se bo videl spol, ker smo že zelo radovedni
ElaM kako je bilo danes na pregledu?