Dobro jutro!
Končno imamo spet sonček.
Se čisto drugače počutim, ko je tako lepo vreme. Danes pa bo tudi malo topleje.
Jaz že komaj čakam tega našega
. Pa se je šele september začel. Bom morala še kar skoraj 4 mesece počakati.
LP
in upam,da se to otrdevanje trebuha in vse skupaj kmalu umiri.
Meni se otrdevanje in tščanje navdol pojavi običajno le pri hoji ali kakšnem naporu in upam,da ni to nič resnega.
Smo pa včeraj pri sestri brali grozdije,no,ima ga čisto malo,a vseeno ga je treba pobrati
Ja,sedaj pa bom morala se posloviti,ker dobim obisk,pa,pa!
A vas je lepo vreme zvabilo ven, da skoraj nobene ni cel dan. Mi smo bili dopoldan v trgovini in na pijačko smo šli. Zdaj pa jaz počivam, moja dva pa sta vsak na svojem.
že buče "trebi", če veste kaj je to. Blaž pa je šel z dedijem na vikend. Potem proti večeru si bom privoščila še kakšen sprehod.
LP
Čaka nas spet lepa nedelja. Moramo jo izkoristiti, da prezračimo svoje trebuščke. Drug teden bo namreč skoraj zima. Upam, da so se zmotili pri napovedovanju temperatur, ko pravijo, da bo v torek samo 10 stopinj. Moj Blaž pa jutri gre v Strunjan v šolo v naravi. Ga bom zelo pogrešala.
Lepo se imejte.
LP
Moji podatki: PDP 5. december, najverjetneje
, to je moja druga
, enega razgrajača pa imamo že doma.
Soncek.djukelica, na sončkovi internetni strani imajo ponudbo vozička za dvojčke od PegPeregota, sicer je s športnimi sedeži, za že malo večje, vendar piše, da lahko pripneš tudi dve njihovi lupinici (ki ju moraš, kot si že sama ugotovila, sama kupit, stane pa malo manj kot 500 EUR. Bom poskusila kaj pripopat če bo šlo, drugače boš pa že sama našla.
-5%
Pokaži veliko sliko Peg Perego Duette SW - Toffee
Običajna cena: 524,00 EUR
(125.571,00 SIT)Spletna cena: 497,80 EUR (119.292,45 SIT) , Prihranite 5 %
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!