IZVIRNO SPOROČILO: Jasminca P.
Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet
Kako leo si tole napisala,bravo!!!!!!
o hvala..
pa še to - popolnoma se strinjam s tem, da se je treba prej pozanimat o vsaki stvari in se nato pravilno odločit....po toči pa je seveda zvoniti prepozno...
tu ti dam popolnima prav, da se ni ravno prav bunit nad tem kar imaš , saj si t izbral sam..
ja pe tako da smo temo odprli zaradi visokih cen. Je res da če "mirkaš" enega otroka s tem ne moreš preživet meseca. Zato se za to odločajo predvsem starejše gospe v penziji ali pa malo mlajše, ki jim je to dodaten dohodek k našim mizernim plačam v sloveniji....
seveda pa je pri nas vse tako drago, da moramo vsak euro dobro okol obrnit, da lahko pridemo skoz mesec - zato pravi, da je meni 670€ too much....v bistvu je zame too much vse nad 200€..
zakaj?
imam cca 1000€ plače... od tega gre:
*180€ magna (benz za službo + olje s katerim se grejemo)
* 310€ kredit, da imam streho nad glavo
* 120 € položnice
* 100€ vrtec (drugih 100€ da partner)
* 100€ zavarovanja za avto in dopolnilna zavarovanja zame in malo
in če potegnemo tole skup , mi za preživetje ostane cca 200€ za preživetje.....in nato mi rata slabo... (hvala bogu da sem dobila vrtec)...vidiš zakaj so mi visoke cene "oderuške"
aja...pa še kr hočjo vse dražit,,,super a ne?
jebi ga, sem se mogla mal razpričat