IZVIRNO SPOROČILO: Bmwjka
saj meni "varstvo" ne pomeni le "tamle so igračke usedi se in igraj" ampak tudi kaj več!
S to izjavo si gladko označila vse varuške samo za oderuhinje, ki se ne ukvarjajo z našimi otroci

Mislim, da imaš obraz...

Če ti toliko računaš, ti že znese, preživljati pa se s tem pač ne bi mogla. Če bi imela šest otrok in pomočnico in ne bi imela drugega vira zaslužka, bi še vedno z užitkom in veseljem opravljala svoje delo, le za dosti večjo vsoto.
Drugače pa ne morem verjet, da mamice, ki imajo z varuškami probleme, le teh ne razčistijo pri varuškah, ampak takole preko spleta iščejo neka mnenja. Če misliš,
kurkuma, da je predrago varstvo glede na to kar dobiš in pogojev varuške ne sprejemaš, pojdi drugam- kaj pa ima vezo, kaj me rečemo? Saj se ti ne strinjaš s pogoji, torej? Če bi te kaj zanimalo (kot je spalni prostori recimo), bi pa vprašala, saj imaš jezik

Pa jedilnik... Pa bio hrana... Pa nezgode... Mislim... Ne si izmišljevat nekih stvari, saj se čuti, da te samo denarnica skrbi.
Jaz tudi za svojega sina plačujem toliko, sprejela sem pogoje, ki jih je varuška dala in se ne mislim pritoževat. Zanj skrbi čudovito in sem tisti del dneva, ko je v varstvu, popolnoma brez skrbi. To meni najbolj šteje.

Vsaka pa ve zase in naj tako tudi ravna.
Predlagam, da si dobiš cenejše varstvo (varuške se javijo, če daš povpraševanje) in varuško, ki bo tebi in tvojemu sinu ustrezala.