IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina
bova slej ali prej morala na alergološke teste in če ga bojo hotli obdržatnotr potem sem lahko jaz z njim če kao dojim... Kompliciram, a ne?
Ej, ne vem če je to čisto res. Mislim do neomejene starosti, če dojiš. 2 leti nazaj, ko je Manca padla iz mize in sva bile čez noč noter na opazovanju so mi nekak dali vedet, da naj mi bo, ker še dojim in ker je ravno bila stara 6 mesecev. Če bi bila le malo starejša, ne bi mogla več ostati noter, ker kao potem otrok že je drugo hrano.

Možno, da je sedaj drugače. Je pa tko po moje, da do 6 meseca ti pripada postelja in hrana v bolnici kot doječi materi (jaz sem imela to par štukov višje v KC na enmu oddelku, kjer je bil ravno prostor), samo itak nisem koristila tiste postelje, ker sem bila na stolu zraven Mance celo noč. Torej ob otroku si lahko dan in noč če hočeš, če dojiš ali ne, le pripada ti samo stol.
Tko da taška probaj še kakšno drugo adaptirano mleko, potem bo po vsej verjetnosti tudi čez noč mir, ker je veliko bolj nasitno kot tvoje mleko. naš odkar zvečer spije flašo tega mleka, je ponoči zadovoljen samo z dudo in ni treba hranit ga....
Eh, saj pravim, mislim, da ni fora v lakoti, ker se itak ful naje za večerjo goste hrane, ampak bolj v navadi in v tem, da ne zna drugače nazaj zaspat kot če se priklopi, za kar sem pa kriva jaz.