Hej babe čvekaste
Jaz sploh do računalnika ne pridem, ker sta oba doma, in je hudo. Ko tamali spi, je tavelika budna, ko se on zbudi, gre Jerca spat in ko se ona zbudi, gre Matevž spat in to pomeni da nimam tud 5 minut frej. Jao jao, bom res shujšala, ko nimam cajta jest. No sem si pa zdajle privoščila Benko kr z žlico... Matevž me je sicer malo čukasto gledal, ampak boli me k... Vsi so nafutrani do amena, mami pa strada
.
PRANJE COT - Sploh ne gledam kaj perem. Važno je da je vsaj približno ločeno belo oziroma svetlo, pa temno oziroma pisano. No edino rjavo, rdeče cote dam bolj skupaj,d a ne bi mož imel potem roza mikic
. Drgač pa ima po moje Matevž najbolj usrane cote tko da jaz nič ne ločujem... Če je pa sila, pa perem tud plenice in temne mikice, važno da je čisto: mehčalca se izogibam, ker je Matevž tako občutljiv. Kakšne brisače na vsake toliko malo operem z mehčalcem, če ne jih lahko lomiš, ko imamo tok trdo vodo
. Perem pa S Froschevim biorazgradljivim. je malce dražji, sam pri nas doma smo bolj ekološko usmerjeni in kar damo denar za take stvari...
SPANJE - se mi kar smilite ženske, ko vam otroci tok malo spijo. Naš sje dopoldne spal 2 uri in 10 minut. Pa še ob pol treh bo šel spat za dve urci. Pa ponoči tudi spi celo noč, no razen če so kakšni zobje na poti, potem pa vstajam (n+1 ) x da mu dam dudo...
NČ grem ker se pri nas končno kaže mal sonca izza megle, tako da ga bom pohopsala pa se greva mal sprehodit...
Jaz se še nisem odločila, kaj ji bom danes naredila za kosilo, zato je prej namesto kosila dobila malico in bo kasnjeje namesto malice dobilakosilo. Ampak res nimam nobene ideje,kaj naj naredim (za vse, ne samo za njo).
Mi2 tudi nisva poročena, ampak samo zato ker se jaz nočem, me je že ene 3x vprašal, pa sem mu nazadnje rekla, da se bom poročila, če me bo peljal na kakšne tropske otoke (to pa se ne bo zgodilo prav kmalu, če sploh kdaj). Tudi meni je čist mimo, da bi se oblekla v belo obleko, ker se tudi sicer oblačim bolj športno in ne elagantno. Nazadnje sem bila v obleki na maturancu, pa sem se počutla ful smotan, pa takoj ko smo odplesali sem si čevlje preobula v bularje in bila v buarjih in oblečena v obleko (hahaha). Mi je tudi sicer čudno hodit na poroke, ker potem vsi sprašujejo, kdaj se bosta pa vi2 poročila. Sicer so mi neveste ful všeč, ko so oblečene v belo,samo sama pa ne bi bila.
Kar se pa priimkov tiče je sicer zoprno, ker se predstaviš s svojim za otroka, ki sepiše drugače. Ampak se navadiš.
Tudi slikce Nine in Lonib so zelo lušne, še posebej ČB pri nini in s slinčkom.
Pranje: perem vse skupaj, s tem da sem od kar smo 4-je začela ločevat na bleo, svetlo in temno pisano. Imam pa 3-5 strojev na teden. Za moje pojme zelo veliko. Uporabljam pa tudi mehčalec, ker sušim na stojalu in ne v sušilcu in če ne bi bilo mehčalca bi bile cunje zelo trde.
Uspavanje in flaška: bom 2x poskusila, če bo hotela, ker bi jo res rada odvadila, da mora nekdo z njo it spat. Se mi zdi to manjše zlo, ker potem lahko bp odvadiš (vsaj starejšega smo).
Še to, prej sem vas brala in jo imela zraven na tleh in kar naenkrat se prime za moje hlače in se hoče dvignit, pa ni bila dovolj močna in se spusti in pde nazaj direkt na galvo. Je potem fl jokala.
Zdej moram pa končat, ker se oglaša-
Aja še poroka. Men so tud ful všeč une lepe bele obleke, sam jaz bi bla ful čudna v belem.
Tako da ko sva s emidva poročila sem šla kar v eno štacuno kjer so imeli večerne obleke in sem si kupila tako škrlatno, vijolično obleko. Men je bla ful dobra. Talrat sem dala 20.000 sit zanjo, kar je blo kr poceni, pa eno srajčko sem si čez dala za zvečer da me ni zeblo.
Saj bi dala gor, sam nimam na računalniku teh slik, ampak v albumu...
jemo lahk vse, razen do enega leta naj ne bi jagod, kivi, beljak, svinina in ribe. Mleko navadno je rekla, da lahko , ampak malo razredčeno
Aha a pri vas so pa tako rekli! Moja p je pa v torek rekla, da kivi je super az prebavo pa še vitamina ima veliko, ribe so ap tudi fajn in bi jih naj vsaj na 14 dni jedla, če že ne vsak teden. Kravje mleko je pa rekla, da do enega leta odsvetuje, prav tako kot tudi konzerve, med, arašide in svinjino. Še 1 primer kako vsak pediater drugače pove.
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
IZVIRNO SPOROČILO: janca77
taška30- pa bi te res prosila za geslo
poslano
Hvala ti
taška. Sem si ogledala slike in so ful dobre. Kok so eni že veliki - sploh Nejc. Pa punce kaj bi sploh rade nardile s hujšanjem - ste čist vse uredu

!!A ste uživale, kaj??Jest bi tud, se bomo kdaj videle in dobile v LJ?
Bom probala še jest nardit en album od mojga

, da boste videle kakšen je.
lilka lepe slike od poroke. Moja želja je tudi bila, da se poročiva maja, no ja sva se pa septembra 2005
pranje cunj že od rojstva sem prala skupaj z našim perilom samo brez mehčalca, po 6. mesecu sem začela uporabljati še mehčalec in ni bilo nobenih reakcij. Pisano perilo perem samo 2x na teden
hvala vsem, ki mi želite čimprejšnje okrevanje
Zdej greva pa s

spat.
jest se samo na hitro javim. za nazaj bom pol prebrala.
sva imeli posvetovalnico:
teža 8400g
višina 72,5cm
sem pa dobila napotnico za fizioterapijo. je pa bila pediatrinja malo v skrbeh, ker je teža glede na njeno krivuljo pada in je rekla, da upa, da naslednjič krivulja gre gor. to pa zato, ker je bila ob rojstvu skoraj 4 kg težka. sem ji rekla, da je ta druga hčerka imela podobno težoin ni noen kompliciral
.
moram kosilo kuhat, pa še Zala se je spet pokakala
. ne mara računalnika.
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Zala se je spet pokakala
. ne mara računalnika.
Jaz imam (spet

) svojo razlago za to, ker pri nas je podobno. Ko si na računalniku te ima na vidiku (torej je OK, kar se joka tiče), je prosto na tleh (ni v stolčku ali v naročju), torej se sprosti, ti si pri miru, torej ne plazi za tabo, te ne spremlja ful s pogledom, skratka ima plac, sproščenost in mir za kakanje. Pa še ponavadi je to verjetno po jedi, ker ko je lačna najbrž nisi na računalniku.
Za vse najdem razlago. Jaz sem tolk pametna.
Pa kaj ste mele že vse posvetovalnico danes, al kaj ???
GH: ja meni je to tudi ful zanimivo, da ti 2 pediatra ne povesta enako glede hrane, res mislim taka katastrofa, no. Jaz vem da bom sedaj ko bo star 9 mesecev, začela mu počasi dajat vse, ker naš gre že pred dopolnjenimi 11 meseci v vrtec- no takrat začneva z uvajanjem - tako da bo moral prej ali slej vse jesti. Naš še ni jedel ne kivija, ne pomaranče, ne svinjine, ribo samo 1x pri meni malo, dobro - medu in arašidov in takih stvari mu pa res še ne mislim dat. Res pa je da sem se odločila - da kravje melko bova pa uvajala nazadnje.
Lonib: zakaj pa si dobila napotnico za fizioterapijo?
No, naš
je sedajle zaspal na enak način kot dopoldan, tako da res ne vem, ali pali ta flaška, ali je danes druge volje. Bomo videli kaj bo pokazal čas....
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Zala se je spet pokakala
. ne mara računalnika.
Jaz imam (spet
) svojo razlago za to, ker pri nas je podobno. Ko si na računalniku te ima na vidiku (torej je OK, kar se joka tiče), je prosto na tleh (ni v stolčku ali v naročju), torej se sprosti, ti si pri miru, torej ne plazi za tabo, te ne spremlja ful s pogledom, skratka ima plac, sproščenost in mir za kakanje. Pa še ponavadi je to verjetno po jedi, ker ko je lačna najbrž nisi na računalniku.
Za vse najdem razlago. Jaz sem tolk pametna.
Taška, dobr ti tole razlagaš ja

. Kaj si že po poklicu oz. kaj delaš, ker tele razlage pa res obvladaš v nulo ???
Zoja končno spi. Bom pa at popoldan spet taxist. Najprej gre tavelik k nemščini pol pridem po malo domov za glasbeno, grem tavlkega iskat in ga pelejm na nogomet. Domov bo pa že peš mogel.
poroka Nisi edina tejka midva tudi nisava z očetom od Zoje niti se nimam namena. Nava nič ne majnka.
naša lara je bila prava tečka, in sem jo kar lepo dala spat. me prav zanima, koliko bo pa sedaj spala...
sem ji prejle zmerila vročino, in je imela 37,9 v ritki sicer
. smo mislili danes iti malo na potep k babici, pa sem se raje odločila, da ne gremo nikamor - niti na sprehod ne - da vidim, če se bo kaj iz tega izcimilo....
tudi jedla je bolj tako tako - sem ji pa dala čežano, pa je spila celo flašo - vsaj nekaj...
slike iz srečanja - sem si sedaj v miru ogledala še enkrat slikce in primerjala oz dodajala obrazom imena - in sem prej total zluftala - sem mislila da je zalbi taška, za taško sem mislila da je piškotek - pa sem pozneje ugotovila, da piškotek tebe pa ni na nobeni sliki???? edino za mojčco sem si od zadnjič enkrat zapomila, pa tudi lonib sem trofla
... pa seveda nejca ne moreš zluftat v njegovi frizurci
sem pa dobila napotnico za fizioterapijo
to tudi mene zanima.
Sva pa za kosilo danes jedli pire krompir in špinačo. Meni je bilo ful dobro in bi še, samo sem tako malo skuhala, da ni nič ostalo. Tamal je sicer jedla, samo kakšnega pritraega navdušenja pa ni pokazala.
Zdej pa spi.
sem pozabla poroka - tudi midva nisva poročena....je pa res noro, ko moraš nekomu razlagat, pa ne vem kako naj mu rečem
(moj partner - smotano res...) meni sicer ni do neke poroke in rompompoma - po drugi strani pa se stvari kar malce poenostavijo...
pranje perila - od rojstva in dalje z našimi cunjami in z normalnim praškom in mehčalcem - nič nisem komplicirala.... res pa je, da sem bila pozorna, če bi mogoče dobila kake pikice, potem pa bi morala ločevat in probat kak drug prašek ali pa mehčalec... ji pa še vedno vse bodije likam, hlače niti ne, saj se niti ne mečkajo pri pranju...
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
Valika: o ti boga aprilčica - a ves kakav si je stresla po sebi - saj potem si jo mogla pa še skopat, a ne? O groza, res.
sem prejle pozabla ti odgovorit
se hvala bogu ni po laseh, sem ji samo preoblekla majčko in stresla hlače....
mi je pa s hojico lepo razvlekla po celi kuhinji in naredila take lepe formulske črte
napište se zraven, če sem kaj pozabila
bojana1
Luka Simon 23.3.2007 R:49 cm, 3.230kg,7M: 70 cm, 8.515 kg hariba
Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g; 6M: 68cm/7259g)
lonib
Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 6M 67,5 cm/7820g 9M: 72,5cm/8400g)
katja pv
Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; 6M: 67,5 cm/7270g)
valika
Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; 6M: 69cm/8450g) janca77
Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 8M: 75cm/9680g)
Gaja*
Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 7M:67cm/7010g)
Sabri
Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810, 6M:66cm/7500g, 9M: 70cm/8800g )
aischa
Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 6M 63 cm/7000g)
Mojčca
Matic 13.4.2007 (R50cm/3340, 4M(1teden) 65/6900)
ALESSA
Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasu
Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390;6M:72cm/7200)
lilka
Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 6M: 67 cm/8320g)
*piškotek*
Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 6M: 68cm/7620g)
thumbelina
Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 6M 68cm/6800g)
MojcaB
Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 6M: 68 cm/7000g)
SARANIK13
Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
NinaF
Lučka 22.4.2007 (R: 3600 g / 51cm.......... 6 m: 5915 g / 65 cm
)