No, da me ne pozabite, se javim še jaz. Sicer stoječa izza računalnika, ker moja rit še vedno ni cela...
skratka...
Lučka pridno spi.
Ko smo prišli iz porodnišnice (en dan kasneje, ker je precej izgubila na teži), je potem tri noči zapored spala nekje od polnoči, pa do pol 8ih, 9ih zjutraj. Potem je pa v ponedeljek patronažna rekla, da je malo rumena in da naj jo podnevi kar zbujava, da ne bo obrokov izpuščala, ker če bi premalo jedla, je lahko to vzrok zlatenice (zaspanost). Tako da jo zdaj podnevi zbujava na 2-3 ure (sicer s težavo), ponoči pa kar spimo, nekje od 3 - 8ih imamo mir, prej se pa futramo. Dojim o.k. in za enkrat nobenih težav. Priporočam pa glede bolečih bradavic nastavek od Aveta.
Meni je zakon. Nič bolečih bradavic, prime lepo in tudi vleče lepo.
Drugače sem pa v ponedeljek dobila vročino - 38,5 - vendar ker je bila čišča v redu, dojke v redu, šivi pa se tudi celijo, so v P rekli, da je to od preutrujenosti, tako da zdaj res samo ležim.
Danes vročine sicer ni več, ampak mi pa kar dol teče!
Drugače pa komaj čakam, da šivi popustijo. Zdaj sem celo lahko že v napol sedečem položaju na postelji! Halo! Ne vem pa kako je to zašila, ker ko pošlatam tam dol, imam na desni strani kar bulico
Sranje.
Punce tole na kratko od mene. Čuvajte svoje otročke in če vam po pravici povem....
Nikoli si nisem mislila, da je postati mama tako lepo.
Da ne govorim koliko strahov se zdaj pojavlja v meni. Kaj bo ko bo padla... ko bo žalostna... kaj če... Ja, za otroka pa res z lahkoto umreš!
Ena kolegica je napisala:
Ko sem majhen
me brani,
ko bom velik
mi stoj ob strani.
p.s.
zalbi a ti pa praviš da porod ni bil težak

Sem ti folž!

Pa samo dva šiva! Ah, saj bo v drugo lažje a ne!?

Hariba?
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.