IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Hojla!
Sem napisala celo stran, pol mi je pa mapisal, da mi je čas potekel in mi vse zbrisal
.
Enako. Pametna kot sem, sem pozabila vse skupaj shraniti

.
Zoom zoom, to sta pa hitro na vrsti, kar se tiče razvojne - en mesec. Jaz sem takrat pri Manci čakala skoraj tri mesece, potem pa še en mesec, da sva začeli hoditi na terapije. Pri Maticu pa sem imela srečo, da je Manca ravno imela kontrolo in smo peljali oba naenkrat. Drugače bi pa po moje spet čakali tri mesece

.
Nina, pazi, kako z Lučko hodiš okoli vogalov. Se mi je nekaj podobnega zgodilo pri Manci. Je bila dobra šola za vnaprej. Se pa to večkrat zgodi meni, če se mi ful mudi, pa letam iz enega na drug konec in pri vratih naredim premajhne ovinek. Potem pa mi moj pravi: ja bolj počasi

. Ja itak, če se nam kam mudi, jaz letam po stanovanju kot ena zmešana kura, moj pa hodi tako počasi, da bi mu z veseljem dala kakšen pospešek, da bi iz prve prestavil v tretjo. Potem pa pravi, ja a se nam kam mudi????????? Ne, sploh ne.
Naš Matic pa je sposoben. Je prejle sedel v stolčku in je streljal kot na fronti. No, ko se je pokakal ga dvignem in spredaj bodi, trenerko, vse pokakano. Ko sem ga odvila, me je skoraj kap. Njegovo bogastvo je bilo dobesedno v dreku

. OK mi je čisto jasno, da ko lula in če ima svojo zadevo obrnjeno proti trebuhu, da pač lula gor, ampak kako

se mu je tako uspelo pokakati

.
bodo izbrali doma za ostarele