Kalbo, tole tvoje razmišljanje, da si jih dobil, ker si si zaslužil je pa meni čisto mim..Nihče si ne zasluži da ga tepejo.
Daj no, skuštrana, počeši se že enkrat

pa pusti ljudem, da dihajo. Če pravi, da jih je
zaslužil, jih je pač
zaslužil, a je to tako težko razumet? In če se je samo tako lahko nečesa naučil, jih je pač zaslužil. No, morda bi se istega naučil tudi brez tepeža, vendar potem, ko bi enkrat zletel pod žago. Potem, ko bi brez nog hodil po svetu, oprostite, se vozil po svetu, vendar kje bi bila večja žrtev? Dajte no,malo pa tudi logično pomislite.
Eni so živi, drugi pol ure sedijo kot bubice, enim ne moreš nič dopovedat, drugim vse...pa kaj potem. In prav zato
ne velja za vse enaka vzgoja, ker pač ne more. Ena roža tudi rabi več vode kot druga alli več gnoja ali kaj drugega. Nismo vsi enaki, zato ne posplošujmo.
Aja, še nekaj. Večkrat se sprašujem, zakaj včasih, ko smo recimo mi hodili v šolo, ni bilo hiperaktivnih otrok, prav tako ne indigo otrok? zakaj je tega dandanes vse več? Pa kakšnih že....tistih z velikim egom

Zato, ker si jih dvakrat fasal čez rit, pa je šel indigo ven z avro vred pa ego je tud odletel, kolikor daleč je mogel.
Evo, kalbo, tale moj zadnji odstavek, tole je verjetno primitivno.