cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Beli tok

clock-img

07.05.2007, 10:38

clock-img

janney

pencil-img

154

Pozdravljene!

Tudi mene muči tale beli tok in ker z mojim delava na bebic imam vpraanje! Pri meni je zadeva sledeča po menstruaciji je prisotnost belega toka normalna ampak po prvem spolnem odnosu količina belega toka nenormalno naraste in je precej gost, kot bi se mi zaradi sperme ravnovesje popolnoma porušilo, drugih znakov ni (srbečica al kej druzga). Ali se je katera srečala z istim problemom in kako naj si pomagam saj se bojim da zaradi tega, spermiji ne bi prišli do željenega cilja.

Hvala za pomoč in vsem čimprejšne +.

lp

Janney

clock-img

07.05.2007, 18:00

clock-img

Lupita

pencil-img

514

Kakor je meni znano ravno zaradi belega toka oz. v tem primeru cervikalne sluzi spermiji lažje pridejo do željenega cilja. Če pa je to že tisti zgoščeni beli tok pa je možno, da imaš zelo zgodnjo ovulacijo. Si razmišljala kaj o tem? Mogoče bi bilo dobro, da si izmeriš bazalno temperaturo, da boš bolje opremljena z znanjem, kdaj pribl. imaš ovulacijo, če nisi prepričana...

Držim pesti in upam, da si izvedela kaj novega.

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem