writing-img

RE: Ratalo!?!

clock-img

16.04.2007, 22:24

clock-img

jadrnica

pencil-img

452

bravo , nosečka, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 22:37

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Punce moje zlate!!!

Midva sva naredila 2 test - pozitivno!!!!!!!!!!!!!!! Skoraj sva hotela po tretjega user posted image  nisva in nisva verjela!!!! user posted image
Hvala vam iskreno za cestitke!! user posted image

Ne vem koliko od vas me pozna, zadnje case sem bila bolj clanica na strani "tezave z zanositvijo", namrec imela sem PCO, M na 40-60 dni, v bistvu bi morala zacet z zdravljenjem ravno ta ciklus, pa sva zaradi osebnih razlogov prestavila...in evo - prisel je user posted image  po naravni poti po 14 mesecih! In res je tako kot pravijo, ko najmanj pricakujes, ta mesec so me zacela boleti prsa nenavadno kmalu glede na moje dolge cikle, rekla sem si to mi nagajo hormoni, ampak ne, prisel ja user posted image !!!

Ostajam se naprej z vami!!
Hvala se enkrat in en mocan objem vsem vam, uspelo vam bo!!!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2007, 22:44

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

hehe Ayo, a se seliš med decemberke?user posted image   Čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa vse lepo še naprejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

17.04.2007, 08:47

clock-img

neli77

pencil-img

13

Ayo, čestitke, uživaj  in uživaj!!!!

clock-img

17.04.2007, 08:50

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Jeeee Ayo user posted image user posted image user posted image  Čestitke in lepo user posted image

clock-img

17.04.2007, 14:37

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

17.04.2007, 23:52

clock-img

pot

pencil-img

1487

Čestitke Ayo!!! user posted image user posted image user posted image

Kako lepo, da so bili osebni razlogi krivi za osebno srečo. Včasih je res treba stvari pogledat z lepše plati, ker je vsaka stvar za nekaj dobra, pa čeprav ne vidimo tega takoj. Mogoče sta najprej obupavala, ker sta mogla prestaviti zdravljenje, zdaj sta pa lahko srečna, ker sta ga.

Čestitke in lepo nosečnost, s prekrasnimi spomnimi in prekrasnim srčkom, ki je izbral ravno vaju za svoja starša.

clock-img

18.04.2007, 08:40

clock-img

nov03

pencil-img

56

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Srečno do konca!!!!!!!!!!!!

lp,
Uršula

clock-img

18.04.2007, 09:33

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

čestitkeuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

18.04.2007, 11:53

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

pot, kako si to lepo napisala! user posted image  Hvala iskreno!
Jaz se danes ne verjamem, da se je to zgodilo...in v vsej tej zmedenosti sem zadnjic, ko sem ti cestitala na tvoj post, spregledala, da si ti ze med Oktoberkami (in ne med Decemberkami), oprosti.
Skratka se enkrat tebi in tvojemu user posted image  zelim, da lepo prezivita (se) teh 6m, tvojemu user posted image  pa da lepo in zdravo raste!
LP, oglasi se se kaj!

clock-img

18.04.2007, 17:01

clock-img

luna68

pencil-img

76

user posted image    Clouds come flouting into my life,no longer to carry rain or usher storm,but to add color to my sunset sky..

Cestitke ,Ayo

clock-img

19.04.2007, 12:30

clock-img

pot

pencil-img

1487

Ayo, ne se sekirat, prvi dnevi po testu, so tako ali tako bolj zmedeni. user posted image Sicer pa jaz še danes težko verjamem, da je vse res in poznam tvoje  trenutne občutke. Nič hudega za pomoto.

Tudi ti lepo uživaj v nosečnosti in res čim manj slabosti ti želim, pa veliko pij, da jih preprečiš. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem