writing-img

RE: Koroška

clock-img

02.08.2007, 21:18

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

dopustujete?

clock-img

04.08.2007, 22:49

clock-img

lex

pencil-img

6532

evo nas home. Bilo je super (če odštejem prvo noč napada mojih žolčnih kamnov - ja so mi jih odkrili po poroduuser posted image user posted image user posted image user posted image  - bolijo ko user posted image  ko zagarabijo) Poklicali smo tud babi servis, še posebej po prvi noči. Pohvalit morem dohtarco v kempu, ki i je stisnila inekcijo in mi povedala stvari, ki jih pri nas nisem slišala. Žalostno je, da sem morala 300 km daleč po zdrvaniški nasvetuser posted image user posted image .
Alina je totalno uživala, začela že glavico sama držati gor (no rabi, da se po par sekundah nasloni nazaj, amap se vidi da bo kmalu sama nosla svojo buško okoli), Aleks je ribice lovil in šlapne lovil po vodiuser posted image . No bilo i prošlo, ko dam slike gor vam javim. Tiste ki ste na dopustu UŽIVAJTE!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

14.08.2007, 11:21

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

kr nekam smo padle user posted image

midva na izi pakirava.
prejšnji teden preživela na koroškem, pa ni blo ne duha ne sluha o kateri user posted image ampak sva se imela vseeno fajn user posted image
ko pride mož iz službe, pa se bomo počasi proti morju odpravili... do nedelje...

lep teden vsem skupaj!

clock-img

14.08.2007, 11:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kr nekam smo padle user posted image

midva na izi pakirava.
prejšnji teden preživela na koroškem, pa ni blo ne duha ne sluha o kateri user posted image ampak sva se imela vseeno fajn user posted image
ko pride mož iz službe, pa se bomo počasi proti morju odpravili... do nedelje...

lep teden vsem skupaj!

Frrr.... kako ni bilo ne duha ne sluha o nas?
Sem odprla temo če ma katera čas za čvekv živo. pa je bla sam L_P za akcijo. Kje si se pa ti skrivala?
Jaz sem pa cel teden umirlaod dolgega časa (sicerza knjigami, pa vseeno je blo dolgčasuser posted image ).

No moj dopust je končan... začenja se švicanje in nabijanje podatkovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2007, 11:34

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

matovilcica - js samo koroško in oktobrke čekirala... drgač bolj malo brskam po forumu user posted image

clock-img

20.08.2007, 14:53

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

in kako boste preživeli tale teden, ko se nam obeta skoz neko deževje?

clock-img

20.08.2007, 14:54

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

nas neki zobki matrajo... vsaj zdi se mi tako... je jokav, 3 dni bila povišana temperatura, do 38.2, danes normalizirano, pa tak scrkljanček je

clock-img

31.08.2007, 20:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

A še živimo?

clock-img

10.09.2007, 18:57

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Živjo punceuser posted image

Se vidi,da sem res čisto z zgornjega konca user posted image user posted image in sem šele sedaj začela odkrivati vse zanimivosti teh tem user posted image .Prej me je služba, pa moj sedaj že najstniški user posted image tako zaposlovala inuser posted image da sem sedaj ob moji dolgo pričakovani user posted image začela brskati po internetu ., user posted image user posted image jaz.Sem pač že v malo starejši generaciji,ampak nikoli ni prepozno user posted image user posted image .Moj Blaž se je rodil 5.10.1995 , Hana  pa je začela odkrivati lepote življenja 5.6.2007.Če dovolj dolgo vztrajaš,si včasih nagrajen z najlepšimuser posted image user posted image .

user posted image Pa lep pozdrav iz Mežice,

Barby

clock-img

11.09.2007, 19:57

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Ojla, korošice, kje pa steuser posted image

počitnice so mimo,šola se je za našegauser posted image začela,medtem ko pa seuser posted image še nič ne sekira zaradi tega.

Lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image .

Lp.

clock-img

25.09.2007, 08:07

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

en lep pozdravček!!!

Sicer ne vem ali naj pišem ali ne, saj ste očitno tle gor malo bolj zaspane sorte, pa vseeno. Ker sem tudi jaz iz Koroške, bom še tukaj malo z vami počvekala, če bo katera kaj napisala.

no ja lep dan vsem !!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

25.09.2007, 08:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image
Ja, malo smo se polenile.
Evo , ker je par novih, bo pa zato bolj pestro.

Lex, kako je šla operacija? A je vse Ok?

nky23, s kod pa si? Nosečka ali imaš že bebiko=

clock-img

25.09.2007, 08:16

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

dobro jutro!

Ja imam že user posted image , ki bo čez 4 dni star 4 mesece in je pravi razvajenc, mui pravim, da se je že tak rodil, si je mami v nosečnosti "preveč" časa vzela zanjuser posted image . mal heca.
Sem pa iz Slovenj gradca.

clock-img

25.09.2007, 08:20

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Super. Jaz sem tudi iz Slovenj Gradca.user posted image

clock-img

25.09.2007, 08:23

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sicer bi pa res lahko kako kofetko udarile počasi. Matovilcica? Zadnjic je bil mali res tečka. Kaj pa Frrr, si kaj v bližini?

clock-img

25.09.2007, 08:28

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ja tudi  jaz sem že spraševala če je katera iz kor. za kakšen čvek ali pa kavico pa nič. Če bote za sporočte!!!!!!!

clock-img

25.09.2007, 09:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

A se mi2 poznava?

clock-img

25.09.2007, 09:22

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

MIDVE? Ne da bi vedla zakaj a setebi zdi da se? Možno je sam ne vem! Iz kje natančneje pa si ti, če lahko vprašam?

clock-img

25.09.2007, 09:34

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Iz Slovenj Gradca. Pa ti si tudi. Maš kakšno slikco? 

clock-img

25.09.2007, 11:35

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ko jih naložim na računalnik ti jo pošlem po mejlu. pa ti?

clock-img

25.09.2007, 11:51

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Imamuser posted image
Na zs se meniva naprej, ti pošljem mail. Lahko gremo pa kamot kakšen dan na skupno šetnjo z vozički, dokler je še sonček .

clock-img

25.09.2007, 11:53

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

no ja saj sem ravn pogledla tvoj albumček in če si ti na slikci 4. meseci pol mislim da te ne poznam

clock-img

25.09.2007, 11:56

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Sicer bi pa res lahko kako kofetko udarile počasi. Matovilcica? Zadnjic je bil mali res tečka. Kaj pa Frrr, si kaj v bližini?

mi pridemo čez vikend na koroško... a smo v soboto že na nekem familjarnem srečanju, v nedeljo pa bratova punca praznuje RD... pa hitr moremo v LJ, ker grem v ponedeljek delat user posted image

začelo se je... uživamo še zadnji teden skupaj, potem gre mami delat, mož in mali ostaneta doma in v novembru gre Jaša v vrtec.

clock-img

25.09.2007, 12:03

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

ja, tolk smo se razkropile, da sem js kr mau obupala in nism več imela samogovor... upam, da se zdej, ko je konec dopustov mau bolj pogosto na tej temi srečami in kakšno rečemo user posted image
pozdravljene vse tanove! user posted image

clock-img

26.09.2007, 10:22

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

in kakšne so današnje temperature na Koroškem? pri nas zima. pa dežek je zgleda že padal, ker so ceste mokre.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem