Se še jaz malo oglasim
Berem vas vsak dan, samo za pisanje pa ni veliko časa.
Pri nas ni nič novega. Komaj čakam drug teden, da bom imela morfologijo,....pa rada bi že izvedela spol
, upam, da se bo videlo. Tudi jaz imam v sebi majhno željo glede spola, da bi bila tokrat punčka,.....vedno bolj se nagibam k punčki in me je kar strah, kako bom takrat čutila, če bom izvedela, da bo fantek in glede tega imam zelo slabo vest, ker do pikca v trebuščku ni pravično, da tako razmišljam
,....
Če bo tokrat tudi fantek, itak vem, da se bom že na poti domov sprijaznila in ga enako vzljubila, samo sedaj, ko je pa še vse neodločeno, je pa želja po punčki iz dneva v dan večja. Prav lepo bi jo bilo imeti. Lepo bi bilo, da bi bila v naši družinici poleg mene, še ena punca,...drugače bom pa edina med petimi fanti
, če štejem še
zraven
. Ah, tako kot mi je namenjeno, tako pa bo
. Samo malo mi je hudo, ker sva se z mojim že skoraj za 100% zmenila, da je ta
zadnji in potem razmišljam, da je to zadnja možnost za punčko
, ki sem si jo drugače že od nekdaj želela. Samo, da ne bo katera narobe razumela, da svojih fantkov nisem bila vesela,.....zelo, ampak takrat mi spol ni bil toliko pomemben, ker sem vedela, da bova imela več otrok in da bodo še možnosti glede spola.
Sem pa vesela, da nisem edina, ki ima željo glede spola, ker potem se bi počutila še bolj krivo
Drugače je pa počutje boljše, kot je bilo, ni več toliko otrdevanja, bolečin, potiskanja navzdol. Mogoče je bila takrat ravno takšna lega, da sem imela take težave.
Lepo se imejte, pa se še beremo