Evo nas, smo le našli domov iz Avstrije
Sem tako vesela. Moram vse povedat, kaj smo kupili
Z dragim sva kupila blazinico in odejico, komplet posteljnino s stransko oblogo in baldehimčkom, pižamico, pa dragi je zbral ene ful frajerske hlače in srajčko (sicer 68, ampak bo že počakalo). Mu je bilo res všeč, pa nisem mogla reči, da je še prehitro za te stvari. Aja, pa nalepke za na steno, pa stropno lučko z Disneyevimi motivi
Pa seveda sva naročila otroško sobico. Tukaj je slikica...
No, tukaj je sicer oprema v roza barvi, pri nas bo pa v modri, z medvedki

Čisto sem zmešana...
Babica pa dedek pa sta kupila tiste medvedke za nad posteljico, ki se vrtijo in igrajo, pa zimski komplet (hlačke, bundico, rokavičke, zoknčke, pa kapuca je zraven). Bomo v tem šli domov iz porodnišnice
Skratka... Cene so pri nekaterih stvareh enkake ali celo nižje kot pri nas, pri nekaterih pa tudi precej višje. Predvsem oblekice so nekje tako kot pri nas. S sobicami pa je tako... Kar precej stvari je kar precej dražjih. V Toys'r'us imajo komplete sobic, ki so približno 500 €. Toliko bomo tudi mi dali za našo. Danes smo jo naročili, dobimo jo konec oktobra in takrat tudi v celoti plačamo. Imamo pa tri dni časa, da pridemo po njo, sicer jo prodajo. Tudi če najdemo kaj lepšega ali ugodnejšega, lahko tisto pustimo v Avstriji. To imajo dober način, nič jim ni treba naprej plačevati.
No, toliko danes od mene

Zdaj pa grem vsa nasmejana spat, ker me noge kar fajn bolijo.