Pozdravček vsem!
Sem vas že prav pogrešala, dva dni nisem imela časa niti toliko da bi prižgala računalnik
Zdaj sem pa rekla, dovolj! Zdaj pa vidim, da imam za prebrati 5 strani... Uh, sem mislila najprej prebrati, pa potem kaj napisati, ampak bo boljše, če kar sproti, kaj napišem...
No, pa gremo.... na 117.strano!
Nana glede papirjev... Pri ginekologu poveš samo, da rabiš potrdilo o PDP-ju, vse ostalo urediš na CSD-ju. Tam dobiš vse potrebne obrazce, so pa ti tudi na internetu. Moj dragi bo vsekakor izkoristil teh 15 dni, te plača država, ostalih 75 dni pa verjetno res ne bo.
Še tole glede papirjev... V zvezi z očetovskim dopustom sem preverila na Ptuju, vlogo je rekla delavka, da lahko oddamo tudi recimo danes in začne oče dopust koristi jutri. Tako da ni potrebno te vloge oddajati 60 dni pred PDP-jem. Je pa me opozorila, da samo za nazaj ne morejo urejati tega dopusta! Je pa res, da je zraven te vloge potrebno potrdilo o priznanju očetovstva. To pa oba skupaj podpišeta na CSD-ju ali na UE.
Lutiropan dobrodošla in čestitke za že četrtega
Je prav lepo videt, da se nam po takšnem času pridruži še kakšna januarčica, čeprav sem ravno prej brala, da se nam nekatere ne želijo pridružit, ker preveč klepetamo
Tonči kar ne morem verjeti, da ti niso podaljšali bolniške. Jaz bi na tvojem mestu šla en dan delat, potem pa nazaj h ginekologoinji. Vem, da ni pošteno do delodajalca, ampak vseeno gre zate in za tvojega
Vidim pa, da si že dala odpoved. Upam, da vam bo vseeno zneslo
Nussy vidim, da se odpravljaš v Tunizijo. Joj, jaz bi tudi šla.... Kaj še te bodo spustili na letalo? Pazi na prehrano! Tam lahko hitro začneš tekat na stranišče, pa gre iz vseh lukenj iz tebe
Pa na vodo tudi, obvezno samo ustekleničeno! Pa uživaj!!! Še za nas!
Sani porodniške imaš skupaj 105 dni, in 260 dni dopusta za nego otroka. Porodniško lahko nastopiš 28 dni pred PDP-jem ali 42 dni pred PDP-jem, če izbereš 42 dni, potem si pač po rojstvu otroka toliko manj časa doma.
Nincha še tebi dobrodošlica in čestitke za Lejlo
To ime je meni tako lepo...Upam, da boš veselo klepetala z nami še teh nekaj tednov.
Vaney tudi ti dobrodošla
Sem res vesela, da ste se nam pridružile. Tudi jaz ne razumem, zakaj bi imeli odprti dve temi
Če pa je tako lušno klepetati, pa vsak dan izveš kaj novega. Pa vedno se med seboj tolažimo ali skupaj veselimo
Benika jaz bom zdaj ta mesec na pregledu rekla za potrdilo o PDP-ju. Bi pa z veseljem počakala, da bi si v začetku decembra plačala še prispevke za november. Pa ne vem, če se bom lahko tako dogovorila na CSD. Drugače pa moramo res začeti s temi papirja, ja. Januar bo hitro tukaj.
No, pa sem se le uspela prebiti skozi pet strani
Pa še tole... V torek sem bila na enem predavanju o dojenju. Predavanje je bilo fajn, najbolj vesela pa sem bila, da so nas peljali na ogled porodnih sob in porodnega oddelka
Sem res z zanimanjem opazovala porodne sobe, pa babice so nam tako lepo vse razložile. Upam, da bodo tudi pri porodu tako prijazne.
Tako... Zdaj nisem omenjala vsake posebej. Za vse, ki imate težave
upam, da čimprej minejo.
Zdaj pa grem še verjetno eno pecivo speči. Če bo križ vzdržal
Me že tako boli, da je groza. Bom jaz tudi počasi morala na bolniško. Tole delo na terenu in kilometri vožnje me že prav pošteno utrujajo, potem pa je doma vse nepospravljeno, ker več nič ne zmorem ob petih popoldan