Mala pikica,saj se tukaj ne poznamo vsi med seboj,tudi če smo iz Jakobskega ali Jurovskega dola.Res da si ugotovila,to sta dva različna kraja,sicer nista tako zelo narazen ampak vseeno.Jaz sem živela tam le dve leti,kdor je tam od rojstva pa se že pozna.Žal sama poznam tam le malo ljudi.30 let sem živela na Pobrežju,pa tudi tam vseh ne poznam,ker je pač tako,le tiste v bližnji in daljni okolici,pa veliko ljudi na videz.Vem,da je na Ptuju drugače,tam se vas več pozna.Imam eno bivšo sodelavko tam,pa vem,kako je.V Mb pa se žal ne poznamo,sploh če smo iz drugega območja.
Moje počutje je ok,vreme mi odgovarja,ne vem,kaj mi je,sploh sem imela vedno rada sonce in lepe dneve,zdaj v nosečnosti pa mi tako zelo paše ta dež in kislo vreme.To se bo seveda spremenilo,ker ko bom mojega otročka hotela peljati na sprehod,potem bom že vesela lepega vremena.
Včeraj sem tudi jaz kupila take lepe žametne olivno zelene hlačke in mikico s helikopterjem v H&M,nisem se mogla upreti,samo da sem vzela malo večje,da še bo primerno letnemu času in da ne bo potem premalo.En dan prej pa sem kupila za (3 mesece velikost) sv.modre ž.hlačke in mikico ,prav tako sv.modro z mucikami.
Tako,da vidite,da tudi jaz počasi nakupujem kako stvar za mojega otročka.Danes je malo bolj umirjen,ne tako zelo,ampak manj kot včeraj.Res je včeraj ves dan rogovilil po trebuhu,sploh ne vem če kaj spi?!Danes v tem vremenu pa se bo tudi on malo naspal.
Lep pozdrav vsem od mene.N.