IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sunny morning jaz sem dobila izvid v enem tednu in sem potem mogla še en teden čakat na kontrolo. Zdej imam tudi kontrolo šele 23.10... No tako nekako na 14 dni bom mogla hodit. Razen, če se ne bo zdravnica kako drugače odločila. Kam pa ti hodiš? V Ljubljano?
Mojih izvidov po 14 dnevih še vedno ni. Moram jutri poklicat kam so jih poslali. Sem bila prav tečna, ko sem bila tam, glede tega. Sem bila pa v ambulatni v Nm.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Koliko ste se kaj zredile?
Celih 5kg do 27t.

Bravo zame.
sani1 jaz se že lep čas ne spravim več v moje stare kavbojke. Špičake pa sploh ne nosim in v svoji omari nimam niti enih. Saj sploh ne znam hodit v petah.
sovica dobrodošla in nikar se zdaj ne skrivaj pred nami. Mislim, da te ne bomo pojedle, ni še taka lakota.

Ti se kar javljaj.
Glede poroda je mene kar malo strah. Saj se hitro pozabi, vendar me je bolj strah kakšnih komplikacij, pa da le ne bi preveč dolgo trajalo (4-6 ur takoj podpišem). Glede lajšanja bolečin sem jaz tudi že intenzivno razmišljala in sem tudi že dobila eno, ki mi je res podrobno razložila kako je bilo pri njej, ko je rodila z EA. Mislim, da v Nm še ne dajejo ultive ampak se mi ta zdi res najboljša. Se moram malo pozanimat. Jaz pravim: "Zakaj bi moralo bolet, če ni treba." Vsaka se pa lahko sama odloči kako bo rodila in mi gre obsojanje žensk, ki so se odločile za porod z EA ali kakšno drugo, bolj moderno, varianto pošteno na jetra.
ketrin24 po obsegu trebuha sva si pa zelo blizu.
Glede spanja pa jaz lahko povem, da na najini 180cm široki postelji kraljuje

. Jaz za enkrat še nimam nobenih dodatnih povštrov in sem včasih, ko se zbudim čisto na koncu postelje. Še dobro, da imamo 10 cm rob, da ne morem kar takoj past na tla. Moj se pa potem zgovarja, da se je k nama stiskal, ker naju ima tako rad.