Jutro,
takšno bolj sivo sicer, ampak upam, da je vseeno dobro
Jaz imam danes v službi malo bolj izi dan in prav paše po dveh dnevih norišnice, pa še šef mi je ponudil, da sem lahko v četrtek ali petek doma, pa ne vem ali bi res bila, ker to pomeni, da bi bilo treba decembra en dan dalj delat, jaz pa komaj čakam, da bo konec službe...
Včeraj sem se spravila na telovadbo in je prav pasalo, sicer sem očitno naredila en napačen gib in me je po tem še 3 ure doma bolela desna noga, ampak je minilo. Skratka sem skelnila, da bom pridna in bom do nadaljnega hodila na miganje...naslednji teden sicer samo enkrat, po tem novembra pa 2x tedensko. V prejšnji nosečnosti sem hodila na aerobiko čisto do konca...no še par dni po PDP, ker se Manci ni nič mudilo na ta svet
mala pikica vaje za globoko trebušno mišico delaš leže na hrbtu ali na boku, odvisno kaj ti bolj paše, po tem pa stisneš trebušne mišice tako kto da bi želela prilepit popek na hrbtenico. Obstajajo varinate na temo izvajanja vaje...lahko delaš na p"polno" in nekaj sekund zadržiš napete mišice, ob tem moraš pa normalno dihati in ne zadrževati sape, lahko delaš "stopenjsko", se pravi da v 3 stopnjah stopnjuješ stisk in po tem spustiš ali pa najprej max stisneš mišice in po tem po stopnjah popuščaš, lahko delaš tudi takšne čisto blage in kratke stiske, ki jih hitro ponavljaš...
...upam, da je vsaj približno razumljivo napisano, ker je takole na daljavo kar težko razložit
. Skratka vaje pomagajo tako za krepitev trebušnih mišic, ki jih potrebuješ pri porodu (za iztis) in za stabilizacijo hrbtenice, kar preprečuje bolečine v križu
butara glavno, da se je krvavitev ustavila in da sta oba z
OK. Si pa predstavljam, da te je vse skupaj spravilo iz tira...pazi nase
koala mene čaka renoviranje decembra...sicer ne bo tako hudo kot pri tebi, ampak me že kar malo skrbi, glede na to, da bom iemla že kar nekaj trebuha...bom verjetno bolj za napoto kot korist. Upam, samo da bo že
doma (ker bo koenc novembra in začetek decembra 3 tedne službeno v Avstriji), ker sicer ne vem, kako bo šlo...
muzika v jogurt namočen tampon pomaga pri glivičnih vnetjih nožnice, izcedek je pač lahko znak vnetja, lahko je pa čisto normalno prisoten, za nosčenice je tako ali tako značilno, da imamo praviloma več izcedka zaradi hormonskih sprememb
vaney nikar se ne obremenjuj z opravljivkami v službi, ni vredno. Meni tudi posredno sodelavci zbujajo slabo vest...ker se ne ve, kdo bo od decembra dalje delal nekaj na enem projektu, ki ga sedaj delam jaz in smo ga začeli poleti. Kljub temu, da nas je na seznamu skoraj 30, smo za to (po šefovem mnenju) usposobljeni samo 3 ali 4
(čeprav imamo vsi enako izobrazbo, da ne bo pomote). Ampak se absolutno ne obremenjujem s tem...točno vem, da me bodo v službi pogrešali prva 2 meseca, po tem se bodo pa čisto navadili, da me ni
(je bilo tako tudi prejšnjič)
klaja jaz bom vsa stara oblačila sigurno oprala in polikala, tako kot tudi nova, čeprav so bila spravljena v vrečah in zaprta v plastični škatli...kaj pa vem, se mi zdi, da je lepo, če oblačilca dišijo po svežem
. Danes je mama pripeljala obe škatli, tako da se moram popoldan lotit sortiranja...me prav zanima koliko bom lahko porabila...
Nalin upam, da bo Žan kmalu zdrav