IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny morning, kaj bom te jezna. saj zato jih pa imajo da jih prodajajo. sem pa zadnjič dobila domov reklamo od BC in sem vidla da majo bež barve Quinnya Freestyla za 300 eurov.
V spletni trgovini so vsi po 300 € in sem vse bolj odločena, da je to ta vozek, ki ga želim imeti.
Jaz sem bila danes na pregledu. Včasih se mi zdi, da hodim tja gužno delat. Ni nobenih problemov, vse je ok, hemoglobina full...jih grem samo malo pogledat. Sem pa zdaj naročena v 32t in imam takrat tudi UZ. Dobila sem tudi potrdilo o PDP-ju in sem šla takoj na CSD po papirje. Tega sploh ni tako veliko, so vsi nekaj strašili koliko papirologije. Naj pridejo k meni v službo pogledat, pa bodo videli kaj je to papirologija.

Sem šla takoj na ZZZS po neko potrdilo. Uglavnem sem že skoraj vse rešila. Mi je pa rekla, da lahko že zdaj oddam za paketek in bom v primeru, da se odločim za denar tega dobila že novembra. Ni pa treba tega urejat 60 dni pred PDP-jem, ker mi je rekla naj počakam še plačo za oktober in naj vse skupaj prinesem v novembru.
Že dva dni sem v službi full skulirana. Se sploh ne sekiram. Resno delam po principu kolikor lahko bom, za ostalo se ne sekiram.

Nadomeščanje se kar nekako uvaja, vendar to vseeno ni to kar oni mislijo, da bo. Niti slučajno ne bo sposobna delati vse kar delam jaz. Lahko del damo njej, pa kakšen del komu drugemu...potem bo pa že nekako šlo, ker jaz decembra ne mislim tam viset in jih reševat iz "sranja", ki so si ga sami naredili. Če bom slučajno še tukaj v službi, ko bom naslednjič

točno vem kako bom speljala. Vsak teden posebaj od začetka naprej bom težila za nadomeščanje.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Mene tudi zanima, kako je pri ostalih s temi PDP-ji. Jaz imam na vsakem pregledu drugačne datume. Danes mi je rekel med 28.12 in 4.1.
Jaz imam že od samega začetka PDP 7.1. in mi nikoli niso spreminjali. So pa od mojega sodelavca ženi tudi že 3x spremenili PDP, nazadnje za en dan. Nimam pojma na osnovi česa to spremenijo.