Ojla punce,
en
vsem, ki imate kakršne koli nosečniške težave, z upanjem, da kmalu minejo.
Ko vas takole berem, sem lahko prav vesela, da so moje težave v primerjavi z vašimi res minimalne. Razen tega, da sem staknila hemeroide, mi nič ne fali.
Ob tem pa imam eno dobronamerno obvestilo za vse, ki vam otrdevajo
trebuščki. V nosečnosti je to normalno, dokler je v meji normale. Če se to začne ponavljati prepogosto, bodite zelo pozorne na otrokove gibe. Če bodo le-ti občutno zmanjšani oz. bog ne daj, da ga ne boste čutile, pobašite stvari in takoj v P!Prepogosto otrdevanje trebuha in nepremikanje otroka se včasih lahko slabo konča. Res vas nočem strašit, ampak bolje preventiva kot pa kurativa.
Vaney, jaz se strinjam s predhodnicami glede košare. Mislim, da je za nas januarčice kar skoraj nujno, razen, če boš kupila vozek, kjer se naslon položi do ravnega. V tem primeru je po moje dvolj, če dokupiš zraven zimsko vrečo, v katero potem položiš svojo pikico.
Masaža presredka; pri 1
si ga nisem masirala, pa tudi tokrat si ga po moje ne bom.
Izbočen popek in linea negra; nič od tega
Otrdevanje trebuha; samo pri sexu
Bor.naja; DOBRODOŠLA med nami!!!!!!
mml; lepo te je spet slišat.
mala pikica; glede staršev ti tudi jaz ne morem svetovat. Pri meni je tako, da so že iz 1
navajeni, da manj sprašujejo, bolje za njih
.Bila sem namreč tako sitna, da sem tašči na malo bolj grob način povedala, da mi gre blazno na živce, če me vsak dan sprašuje kako sem. In potem si reva ni upala nič več vprašat nadaljne par mesecev. Meni je to kr pasalo, saj nisem človek, ki rad odgovarja na taka vprašanja. Tudi nikoli nisem dovolila ne njegovim in ne mojim staršem, pa tudi drugim ne, da prosto po Prešernu božajo moj trebušček.
Glede sobice sem res vesela zate, ker vem, kako težko si to čakala. Naju čaka opremljanje sobice za starejšega. Odločila sva se, da mu narediva sobico v stilu Medveda Pu-ja. Danes sem mu naročila posteljnino in zavese v tem motivu, v BC pa moram skočit še po nalepke za na steno. Jakob bo pa zaenkrat tako ali tako spal v najini spalnici in zanj ne bomo nič posebnega štimali. Špampek in previjalno, pa bo za nekaj časa dovolj. Se bomo pa pol bolj potrudili
klaja, ja, po moje je najbolje, če se obrneš na osebje v P, če imaš kake težave. Mislim, da ti bodo tam še najbolj znali svetovat.
SuzanaKK, tudi meni se večkrat pojavijo bolečine v nožnici, vendar jih jaz čutim kot pritisk na nožnico. Mali je namreč že od 12. tedna obrnjen na glabo in mi res ful pritiska dol. Včasih prav težko vstanem. Z nogicami mi pa brca direkt pod prsni koš, tako da se mi že prsi včasih kr dvigajo. Mi je pa očitno prizanešeno z brcami v rebra
. Na zadnji posvetovalnici mi je G rekel, da mali ful hitro raste, saj se mi je v zadnjem mesecu maternica precej povečala. Tudi sama imam občutek, da bo tole naše dete kr konkretnih mer.