IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a ste ve že kaj slišale o tem kakšna je razlika med pampers planicami ki so narejene v nemčiji ali na poljskem?
meni je ena kolegica rekla da so one iz nemčije boljše. one iz poljske so bolj zaen..... narejene.
Najbrž ti je ušlo, da smo se o Nemško/Poljskih plenicah že veliko pogovarjale. Ja, po izkušnjah so Nemške boljše, čeprav jaz sem si za začetek kupila po en najmanjši paketek začetnih plenic v DM (Babylove), v Muellerju (Beauty baby) in Pamperske v Grazu. DM-ove in Muellerjeve pleničke so tudi narejene v Nemčiji in imajo mamice z njimi tudi dobre izkušnje, je pa le vse odvisno od

kože. Jaz bom najprej poskusila in bom videla kaj bo naša pupa rekla na to. Če bodo DM-ove ali pa Muellerjeve pleničke ok bom kupovala te, ker se mi na koncu zdi nesmiselno dajat skoraj 2€ več po paketku.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
urssy,no vsaj ena da je opazila
da ma naša
novo omaro.
Jaz sem tudi opazila, da imaš novo slikico v albumu, ampak nisem nič komentirala.

Vidim, da si tudi stvari že zložila noter. Pa si že vse oprala ali je bilo to bolj za slikanje?
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Mene pa je začela panika glede poroda. Prosim ne se mi smejati.
A kje vidiš koga, da se smeji? Mene je že od samega začetka panika glede poroda, ker se enostavno zelo bojim teh bolečin, bojim se rezanja...na morebitne komplikacije še sploh pomislila nisem. Mogoče me bo obisk materinske šole kaj pomiril, upam.