Pozdravljene vse
,
toooliko ste napisale
, da sem vas zdaj 2 uri brala in gledala vaše albume, sploh otročke.. fuul so luštni, vsi po vrsti
no, vmes sem še malo vozičke gledala, ker se še vedno odločava
Najbrž bova kupila PP, pa še ne veva, katerega... Mura 4, PP Pliko 3 Completo ali PP Tri-fix Modularni sistem... imate mogoče izkušnje s katerim od teh vozičkov? Prooosim, podelite jih z mano
Ful ful vam imam za napisat, ampak potem sem vedno tako doolga, da vas po moje pol obupa, preden se prebijete do konca... bom probala bit kratka
Pa še eno vprašanje, a vašo
boste dale takoj spat v "kinderbett" ali boste kupile (že imate) zibke oz. košarice? Meni je ta zibelka fuul všeč, pa ne vem, če jo rabim za par mesecev?? <http://soncek.si/si/8940-zibelka-s-posteljnino-i6687.shtml> Mamice, kaj svetujete?
Tinča1, prav grozno, da te starša nič ne vidita (a ste daleč narazen??), niti pokličeta.. vsaj mami...
moja mami vse podoživlja z menoj, tašča je tudi vsa navdušena, pa čeprav bo to njej tretji vnuk oz. vnukinja in prvi po naši strani.. jeeeej
mala pikica, žal mi je za tvojo taščo, po moje se tudi ona slabo počuti... ampak kaj to tebi pomaga? ne smeš se sekirat, najbrž res velja "sto ljudi sto čudi".
Nalin - upam, da je Žan že zdrav, da ni kaj hujšega in da se ne boš nalezla....
Vaney, muzika in vse ostale - hvala, hvala za primerjave cen in sploh informacije o pleničkah, vozičkih, blazinah, itd... na Koroškem smo tako omejeni s ponudbo, da mi je kar težko pri srcu .... sreča, da imamo internet
bo treba na kak izlet v Lj
. V soboto sem bila v MBju in sem v H&M kupila par cunj tudi zame
, nosečniške žametke, puli in dve "navadni" majčki - z velikim veseljem ugotavljam, da so mi še prav, le eno številko so večje
Se mi je pa trebušček v eni noči povečal za 5 cm (tako na oko
) in tudi razširil, prej se mi od zadaj sploh ni videlo, da sem
. včeraj zjutarj sem
rekla, da naj me potipa, ker se je čutilo, da je buši drugačne oblike in tudi brcike so drugačne kot prej (bolj boleče), še vedno pa zelo zelo pogoste
po moje se je
obrnila v medenično vstavo, ker me tako tišči, da sploh ne morem dihat, ne jest... živim od mandarin že dva dni
sem pa vsakih 10 min na stranišču.. potem pa sploh ne morem lulat
a ste ve tudi čutile, ko se je
obrnil/a? komaj čakam ne pregled in UZ (pa magari plačljiv).
Dragi me že pol ure čaka, ker vam pišem, tako da grem gledat film, potem pa spat
mirno nočko vsem!