Dan čveke čvekljive
, grem za eno uro na seminar in komaj vse preberem...bom očitno morala na dopustu, da bom z vsem na tekočem
Sicer pa tukaj navaden naporen dan, ampak se veselim, ker so pred mano samo še trije takšni torki in eno ponedeljkovo popoldne, sicer pa ni predvidenih več hujših službenih stresov...no vsaj upam
klepetka, če imaš jutri kakšne opravke v bližini moje službe se kar oglasi na čvek in kavo (sporoči na ZS). Kaj je bilo pa s pomarančami? A si jih rajši kar pojedla ali si jih spremenila v marmelado
?
puri lepo uživaj v umetniškem izživljanju
, jaz trenutno nimam ne volje ne energije, mogoče ko bom na dopustu. meni se zdi prav super, da bodo vsi otroci imeli imena na 3 črke
. Pri nas bomo pa vsi na "m"
Nalin upam, da Žanova rotaviroza ne bo prehuda . Pazi, da še ti ne zboliš, ker rotavirusi so zelo kužni in zadošča že malo količina virusov, da zboliš...tako da res pazi na umivanje rok, ne pij iz istega kozarca kot Žan,...
ovčja koža jaz imam tiste naravne, niti ne vem, če se dobijo tudi umetne. Treba je pa pazit, da ne izpada dlaka, ker sicer je povsod pono kosmov volne oziroma dlake
ljubljančanke in okoličanke lepo čvekajte in kofetkajte jutri, pa glejte, da ne boste kakšnih snežnih zametov priklicale
dude mi smo imeli pri Manci vse možne dude od vseh možnih proizvajalcev pa ni nobene marala, tako da smo na koncu obupali in je bila brez dude, ji je pa še danes nadvse zanimivo, ko vidi kakšnega otroka, ki ima dudo
. Tako da za tokrat sploh ne razmišljam o dudah, ker upam, da bomo zvozili brez nje. Meni se zid, da je duda super v prvih nekaj mesecih, po tem je pa z njo več problemov kot koristi
stekleničke imam Aventove še tudi od Mance in jih tudi skoraj nismo uporabljali, parkrat za kakšen čaj, pri 7 mesecih se je pa naučila piti po slamci in tako niso stekleničke nikoli bile res v uporabi (razen za merjenje količine vode za v kašice
)
vse ostale lepo se imejte, čim manj težav in čim prijetnejše trenutke z vašimi brcajočimi trebuhi