Ker imam jaz tudi naslednji teden v čet laboratorij , v petek pa ginekologa v ZD Celje
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
URSSY kam pa hodiš k ginekologu?
Ker imam jaz tudi naslednji teden v čet laboratorij , v petek pa ginekologa v ZD Celje
Golobček tudi jaz hodim v ZD CELJE , dr. Peternelj Marinšek. Ne glede na to, se pa lahk zmenva za eno kavico?.
Katee krasna ideja, da se vse dobimo na kavici v Velju ali kje drugje nekje na začetku "veselega decembra", kasneje pa se bodo naše najpogumnejše, ki so prve na vrsti že verjetno pripravljale na vesel dogodek,ali pa tudi ne??
Martinca čestitam za

diplomo. Ne sekiraj se glede sošolcev, da se ne boste videli več, ker ni res, ponavadi se potem srečujete na različnih mestih skozi celo življenje....skozi službo, zabavo..vsaj jaz imam take izkušnje pa sem študirala v Mariboru, delam pa kr v nekem selu Rogaška S.
Barbas tebe pa že dolgo nismo slišali. Glede medenice....mislim, da smo skoraj vse na istem kot ti....no vsaj jaz čutim kako se širi, špika..to vse spada k nosečnosti.
Nalin po pisanju sodeč vidim, da tvoj Žan skrbi zate, da se nebi zaležala ali zasedela,,,,,fajn boš mela lahek porod
Zasanjana upam, da bo na pregledu vse ok s tvojim pritiskom. Glede vstajanja iz postelje pa se ne sekiraj kako izgledaš, samo da je tebi najlažje.
Mala pikica glede

v MB bi meni najbolj odgovarjalo drugi teden dopoldne v torek ali sredo. Kako pa kaj ostalim??