pozdravljene!
KLAJA, čestitke dvakratno
to pa je res lepo presenečenje! priprave na poroko so en ful lep proces, meni je ful ostalo v lepem spominu, tako da uživaj v vlogi zaročenke. same lepe reči se ti napovedujejo
Zasanjana, upam, da bo vse v redu, škoda, da boš tako malo časa doma, ampak jaz imam s.p. in si sploh ne predstavljam, kako bom to spelala, ker ne verjamem, da bodo lahko dva meseca čisto brez mene zdržali... pa še firmo imamo doma v kleti, tako da bom leteča gori-doli po stopnicah, z bebo ali baby fonom v roki
Klepetka, no, pa bo le nekja plusa na računu, super!
no, pa da poročam, kaj sva počela v soboto, moj je bil tako potrpežljivo zainteresiran da sem bila kar presenečena. bila pa sva utrujena oba do amena
PROJEKT VOZIČEK
Midva sva v soboto cel, ampak res, cel dan letala po otroških trgovinh, ne vem, kje bi ša lahko bila... Pikapolonica, Ariel, Baby Center, Rutar... voziček, seveda... na tisto "zelo energično gospo" hvala bogu nisva naletela, so pa kar kalibri, tele prodajalke...
gledala sva 4kolesne vozičke, ki imajo zadaj večja in spredaj manjša kolesa, ki se lepo peljejo po makadamu, kjer se bomo največ sprehajali, pa da ne zasedejo res cel prtljažnik, ko se zložijo, če je le mogoče in da gre gor lupinica, za tiste kratke ture, ko ti to prav pride.
najprej sva se potem odločila, da ne bova vzela ogledanega ABC Designa; hrbtni naklon se sploh ne spreminja sam, ampak premakneš cel sedež naenkrat, kot na vlaku smrti
Jane je sicer zelo lep, ampak drag in velik.
Potem so nama svetovale PP Uno oz. Venezia, kjer ne rabiš dokupit košare, ker je primeren za novorojenčka... kolesa mi sicer niso bila njabolj všeč - trda plastika, ampak v avto je šel pa zelo lepo. ker so imeli samo še čudno oranžnega, se nisva odločila.
in sva šla v rutarja gledat hartane - ogromni in nerodni za zlagat, torej sva rekla ne. imajo pa v akciji Chicco Trio Tour 4 za 560 EUR, kjer dobiš športni del, košaro in lupinico, zloži se res čisto na easy, če katero zanima in so ji Chiccoti všeč.
Potem naprej v BC, kjer sva gledala Baby Welt Booster GT4. Super voz, ampak spet nekaj ogromnega in težkega za zložit, probala v avto dat in ne ostane nič placa.
Pa naprej v Ariel, kjer so najprej ponudle CAM komplet v akciji - ena januarčica ga je že kupila, a ne? Saj je luškan, ampak midva bi rada kolesa za makadam, ta pa ima za moj okus preveč plastična.
Tako da sva pristala na TRAXX Parador-ju, so pa imeli samo turkizno modrega.
ful lep, lahek, praktičen, lepo se zloži, dokupila bova košaro in lupinico, ki gre tudi gor.
No, finta pa je: voziček v trgovini je 240, košara 150, lupinica tudi tam nekje eurčkov...
Naročila pa sem druge barve prek kikiwelta, kjer me vse to s pripadajočo torbo pride 120 EUR manj. Kot sem prebrala tukaj na forumu, ni problemov z dobavo. Zdaj čakam na navodila za plačilo in sva končno zaprla poglavje voziček za 450 EUR s košaro in lupinico vred.
Tako, da ne bom več težila z vozekom, se bo pa kaj drugega še našlo
Lepo bodite in upam, da bomo vse maksimalno zadovoljne z našimi vozeki...