IZVIRNO SPOROČILO: nussy
Zbrala sva Electroluxovega in ne Candya, ker ni imel displaya, jaz pa kr rada vidm, kolk časa bo še pral oz. sušil.
Midva se zdaj na koncu tudi odločava, da bova najin pralni stroj, ki je star skoraj 3 leta začasno zamenjala za pralno-sušilni, ker je do kleti mogoče malo predaleč (2,5 štuka, ampak vseeno). Moj se je kar strinjal in mi je rekel naj kar izberem, da bova tega že kam dala ali pa bo počakal in ga bova kasneje spet dala v funkcijo. Sporoči kje ga boš vzela in koliko € bodo vzeli.
Zasanjana, a samo tri mesece porodniške je v Franciji? Ker v Tuniziji je isto, pa se mi je zdelo ful grozno, ampak da je pa tako v EU, je pa res čudno.
A še ne veš, da smo pri nas kar se tiče porodniške in nadomestila prava Amerika.

Povsod po Evropi imajo manj porodniške kot pri nas, ali je pa denarno nadomestilo prav mizerno. Hvala bogu, imamo pri nas vsaj nekaj boljše kot drugod. Drugače itak poberemo samo slabe stvari.
Sem bla pa spet čist mokra zjutri, zgornji del pižame je bil čist premočen. Pa nimam vročine.
Meni se to dogaja že lep čas. Lansko leto me je zeblo in sem ves čas odpirala radiator v spalnici, letos pa imava cel dan odprto okno in nič gretja, pa mi je še vedno vroče. Mojega zebe, jaz pa spim na kovtru, pa me on pol ****a, da naj se pokrijem, ker se bom prehladila. Hormoni delujejo.