Uuuuu, koliko ste napisale.. sem vas brala skoraj dve uri
(no, vmes sem še kuhala) nimam najboljšega dneva, sem že dva dni fuuul prehlajena, smrkam, kiham, glava me boli, oko imam vneto (tako da samo na pol vidim, kaj pišem in ne dogovarjam povsem za napisano
).. drugače imam zelo velike oči, zdaj sem pa kot en Vietnamček
ampak, saj bo.. a ne dašabina?
imam pa kar slabo vest, jst se smilim sama sebi, klepetka je imela pa resne tažave, ki so - hvala bogu - mimo
pa še kuža od sunny morning, mi gre kar na jok
. žal mi je zanj, sunny, ampak saj mu ni z vami moglo biti lepše. tudi naš kuža je že v letih, saj sem enkrat že pisala, prav tako živi kot kralj in izsiljuje vse po vrsti in ker ni najboljšega zdravja, mu to še toliko bolje uspeva... me je pa kdaj kar strah, da se ne bo "umaknil", ko pride dojenček...
sunny morning, kar se pa službe tiče, jaz sem tudi imela slabo vest, ko več nisem zmogla vožnje in so se mi pojavile tažave, pa so me punce tu gor lepo potolažile ... in zdaj me iz službe še včasih pokličejo, pa sem prav vesela, da lahko kaj pomagam, včasim me pa pokličejo kar tako, pa sem še bolj vesela
sicer pa tudi ti "brojiš sitno", sem vesela zate
kje v Muellerju se kupijo nosečniški mordci? še nikoli nisem zasledila, da bi imeli kaj takega...
puri - sobica je PREKRASNA. bravo!!
sem jo prej mojemu pokazala, pa je ostal brez besed. midva nisva preveč umetniško nadarjena, je pa moj oče, ampak se mu ne ljubi preveč razvijati v tej smeri. no, mogoče si bo pri prvi vnukinji premislil
Bela masajka je res super, jaz imam doma pol knjižnice, ampak zdaj se zdravim v temi in ne morem brat.. pa saj bo kmalu boljše!
sani, meni si ti tako
, ko vedno napišeš, da si greš
skuhat al pa da si jo ravno popila..... vedno mi narediš lušte.. ampak me po kavi peče zgaga, tako da se jo probam izogibat oz. pijem neko bianca varianto, ki je tako-tako
ste mi pa zanimive ostale, ko se toliko o sladkem pogovarjate. ko pa vas berem, nimam nobenih lušt... sama sladkega nimam rada, moj pa prisega na čokolado, tako da zelo redko kaj spečem .. pojem enkrat na teden dva piškota, pa je že ok. pred
še toliko nisem... sem čudna, ne? pa saj sem napisala, da ne odgovarjam za vse napisano
midva še vedno nimava kupljenih stvari za
imam samo previjalno mizico od sestrične, vem, katero posteljico bom kupila in kateri voziček, pri mami me čaka cela gora cotik, tako rekoč novih, ki jih moram oprat. pa seveda dokupit, kar se mi bo zdelo, pa kozmetiko, pleničke,... in smo na konju
ne vem, zakaj se mi nikamor me mudi?? pa komaj že čakam pikico!!! sem malo čudna, spet ugotavljam
sem pa razmišljala, da bi imela za previjanje tudi v kopalnici čez pralni stroj desko in previjalno podlogo (poleg previjalne mizice, ki bo najbrž v dnevni sobi). kopalnica je manjša in jo najlažje segrejem, sploh ponoči, da ne bo
zeblo... pa še voda je takoj zraven.. kaj mislite, je to dobra varianta?
zdaj moram pa nehat, če ne mi ne boste na nobeno vprašanje odgovorile, ker boste obupale, preden boste prišle do konca