Dobro jutro so
, sem spet prva.
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Lunca1 hvala za ideje, kako se pa reče temu papirju, samo obojestransko lepljiv ali kako drugače.
To je obojestranska samolepljiva folija.
Suzana jaz sem tudi slišala, da se jim kolca, ker požirajo plodovnico. No pri meni se tamali ni, zdaj pa zaenkrat tudi še ne. je pa precej bolj živahen kot je bila Pina.
No mene tudi zadnji teden precej muči zgaga, sploh če jem sladko ali mandarine. Pa kaj ko je to tako dobro.

No pol je treba pa malo potrpet.
Smo se pa mi včeraj ravno v času sneženja peljali skozi Maribor. V bistvu je še najbolj padalo na Trojanah. Na Gorenjskem pa nič.
Biftka se pa ne sme jesti zaradi salmonele (majoneza) in zaradi toksoplasmoze (surovo meso). Pa tako je dober. Njami.
Ketrin he he, a boš šla raje pred prazniki rodit, da boš lahko jedla biftek.

Sem ga mislila dat očiju naredit (je 1a), pa imam zdaj malo pomislekov, prav zaradi nosečnosti, sploh ker nisem edina s trebuhom v službi.
Vaney ne me še na francosko spominjat.
Kar se okraševanja tiče, bom po moje precej hitra.

, me je že včeraj grabilo ko smo hodili po Ikei in gledali smrekice. Me bo moral spet moj nazaj držat, se mi vsako leto smeji, ker se mi začne že mal rolat, da jaz bi pa že, tam nekje začetek decembra. Sem pa včeraj kupila 2 ful lepi girlandi in ko je to tamala včeraj videla, je najprej mislila, da so koralde, ko pa sem ji pojasnila kaj je to, je hotla it kar takoj smrekico postavljat. ja kaj morem, jabolko ne pade daleč od drevesa.
Sunny morning pazenje pri hrani je larifari, dokler se ti zaradi tega tvoj otrok ne dere. Jaz sem imela v porodnišnici ljubi mir, nobenih problemov. ko sem šla pa domov, pa me je pričakalo kosilo. Jedla sem kislo solato, pila hruškov sok, za poobedek pa čokoldano torto. Pina pa v jok. Ueee.

No mogoče je bilo to zaradi tega, ker ona ni mogla jest torte.

V glavnem sem se tudi jaz zelo pazila.
Mala pikica zatekanje ni dobro, če je povezano z glavobolom in visokim pritiskom, zaradi preeklampsije oz. eklampsije. Tudi jaz sem zatekala, pa je bilo vse v redu. Zdaj pa zaenkrat še ne oz. zelo malo. Trkam na les.
No se mi je končno uspelo prebit čez vaše poste. No zdaj se grem pa skopat in glavo umit, potem bo pa že tamala priletela, da moramo prebrat Žogico nogico. Sta jo včeraj kupili z mojo mami..