En lep pozdravček po dooolgem času! Sem porabili nekaj več kot dve uri, da sem pridno vse prebrala. Res ste bile pridne v čvekanju
Sploh ne vem, kje naj začnem. Urssyy, gagy, žogicanogica, ulla, ljubljana (a še je kje kakšna
) vsem vam velika dobrodošlica!!! Če sem katero izpustila, se res opravičujem. Si je težko zapomnit za 10 strani nazaj, katera je nova in katera ne.
Vsem, ki ste v tem času imele NS, predvsem pa seveda naši Lusi,
za dobre rezultate. Za vse, ki pa še čakate izvide pa seveda
Sem prepričana, da bo vse v redu. In tudi močno stiskamo pesti. Prav tako vsem, ki jih še NS čaka
, čimprej sporočite vesele novice.
Čeprav sem že 3 dni doma, sem šele danes imela čas, da sem vas prebrala in sedaj še kaj napisala. Sem 3 dni samo prala in likala in pospravljala in se seveda privajala na zelooo nizke temperature
Slišim pa, da nas v prihodnjih dneh čaka nek vročinski val. Uh, spet bo torej vroče in spet bomo vse nergale. Nam čisto nič ne paše
Sicer pa je bilo na morju super. Veliko sem plavala, voda je čudovito topla. Upam, da je naša pikica v trebuščku tudi uživala
Sem pa imela probleme z zobom. Že preden sem šla, sem bila zjutraj doma pri zobozdravniku, pa me je po enem tednu spet začel zob boleti. Tako, da sem še tam hodila okoli zobarjev
Zdaj pa bo treba še enkrat tukaj iti in očitno dati živec ven, sicer ne bo konca težavam
Ah pa bo že...
Konec dopusta se je končal pa zelo slabo. Zadnji dan so nama odnesli ves denar, in to iz zaklenjenega apartmaja
Mislite, da so se policaji kaj zelo trudili? Nič! Groza! Sumiva pa receptorja, se je zelo čudno obnašal. Pa kaj, ko ne upaš nič prav reči, saj ne veš, kje te bo na cesti čez 200 km kdo počakal
Tako sva lepo spakirala in se čimprej pobrala od tam. Groza vam rečem. Me lep čas verjetno ne bodo več tam videli! Pa nič ne preostane kot čimprej pozabiti.
Sicer pa se počutim super
Nobenih slabosti več, vsa cvetim (vsaj tako pravijo), tečna nisem čisto nič, hrana mi kar diši, trebušček pridno raste, skratka vse je OK. Jutri še imam pregled, tako da bomo še bolj veseli, ko bomo videli, da je naša pikica tudi super
Imam pa še eno vprašanje. Kaj je katera postala alergična na kakšno sadje sedaj v nosečnosti? Jaz sem v treh mesecih že 2x dobilo alergijo. Vedno na istem mestu, po prsih. Prvič sem jedla rdeče pomaranče, sedaj na morju pa nektarine. Obakrat so bili isti izpuščaji in obakrat je čez en dan izginilo, ko sem seveda nehala jesti to sadje. Se vam tudi kaj podobnega dogaja?
No, mislim, da bo za prvič po dolgem času dovolj pisanja. Dopolnim še naš seznam (Katee, hvala, ker si skrbela zanj
), potem pa grem pančkat, ker sem tako
Bodite pridne, vse, ki greste na morje
zelo uživajte, pa pridno vse požajte trebuščke.
Pa,pa!