No tako pa je prišel čas, da ne bom več anonimna oziroma Nosečka
Včeraj sem bila na NS, ki je 1,0, kar bi pomenilo, da bo tveganej za DS zelo nizko, če ne bi bilo že mojih let
, tako da je tveganje kljub krasni NS 1:1130, sem šla dat še kri za DHT in do 27. se moram dokončno odločit ali naj grem na AC ali ne. Tveganje za ss po AC je 0,5%. Sicer pa ima detece vse, kar mora imeti, je pa lenaril in ga je morala G malo zbuditi
. Trenutno bolj kaže da bomo imeli
. Tudi v prejšnji nosečnosti se ji je zdelo na NS, da bo
in imamo doma eno skravžlano navihanko
. Tako da hvala vsem, ki ste držale pesti in mislile name
Kar se kupovanja tiče...jaz sem bolj vraževerne sorte in sem v prejšnji nosečnosti začela kupovati šele 2 meseca pred PDP in je bilo čisto zadosti časa in izbire
. Bo treba pa sedaj vajo tako ali tako ponoviti, ker imamo predvsem roza ali pa zelo punčkasta oblačila
. Jaz nisme nikoli uporabljala majčk na preklop in trakce, ker so mi bile štoraste in sem imela od prvega dneva bodije, nekaj na preklop, nekaj za čez glavo in ni bilo nobenih problemov, tako da sem pristaš bodijev. Meni je bila glavna dilema kakšen voziček kupiti, vse ostalo je nekako kar šlo
nussy po zakonu ti morajo otroka vzeti v vrtec tudi sredi leta in ti ni treba za to plačevati nobene rezervacije, res pa je da v vrtcih radi komplicirajo, ampak ko jim poveš za zakon pa ponavadi nehajo komplicrati.
Jaz sem sicer dala našo razgrajačko v privat varstvo, ker mi nekako ni bilo, da bi jo januarja dala v vrtec in bi bilo po tem ves čas doma zaradi prehladov. Zaenkrat se zadeva super obnese in bomo verjetno naredili tudi sedaj, upam, da bo gopsa, ki nama pazi Manco, še pazila otroke, ker nekaj govori, da je Manca zadnja, ki jo pazi
Lepo se imejte in pazite nase