Oj
Hitro še vas pozdravim ,nato h ginekologu potem pa na 5dnevni oddih.Bi skoraj doma ostala ,ker sem imela že tri dni polno glavo ,pa total poln nos ,glavno počutje zanič.
Mala pikica -hvala za popravek-
Ajšo.Upam ,da se ti slabokrvnost hitro izboljša in potem še vseeno lahko smukneš na morje.Tudi jaz sem slabokrvna in jemljem retafer.
Maruša-jaz sem to bolečino ravno zadnjič izkusila in me je par ur močno trebuh bolel ,samo tud ne vem opisat kje.Še dobro ,da sem tisti dan imela privat ginekologinjo in smo videli bolj leno pikico.Če sem se pa pred pregledom orng najedla ,potem pa je pikica spala
.
Zasanjana-bomo uživali ,a žal letos ne na morju ,ampak v Čatežkih.Smo lani bili 2x na morju(Žusterna in Mareda) ,tako ,da drugo leto spet.Lani smo junija takoj po Ajšini smrti šli na morje(priporočilo psihologinje) in potem še je mene in Lušo vzela moja sestrična zraven v Čatež in se je Luši tako dopadlo ,da je celo leto govorila samo o tem.Tako ,da letos gremo tja ,smo pa imeli rezervirano na Pagu ,bi šli skupaj z njegovimi ,in je nekaj vmes prišlo in smo morali odpovedat
.Pa itak mi zdaj sploh ne prija tako daleč se peljat.
Glede bazena in vnetja se pa ne sekiram preveč.Jaz si vsak večer po kopanju v javnem bazenu vstavim navadni jogurt(ne ves jogurt
) ,ki prepreči ,da bi se mi razpasle glivice.In za1x deluje to.
mm-ma jezna sem ko
,ker ga tud danes nisem dobila.Sem jim napisala po mailu ,da so skrajno neodgovorni in ,da bi lahko vsaj kakšen odgovor na mail dobila ,da je razprodano.Mimogrede še v nedeljo ,ko sem naročala ,sploh ni pisalo ,da je razprodano.Ma brezveze ,še dobro ,da grem na oddih.
Lepo se imejte in upam ,da bom vas v soboto brala vsaj pol ure.Da ne boste kje zasanjene
.