Jutro,
še vse spite ali ste tako zagnane, da že pridno delate?
mala pikica upam, da se počutiš danes že OK, omedlela si pa verjetno, ker ti je padel pritisk...vročina + kosilo + po hitri premiki. Lepo počivaj in iz četrte prestave prestavi v prvo
Nalin
za nakup avtomobila, upam, da vam bo dobro služil. Mi2 sva kupila (še preden sva pričakovala Manco) terenca, da bova lahko gorski kolesi vozila kar v prtljažniku
, no sedaj je pa prtljažnik ravno prav veli kza vso kramo, ki jo vozimo s sabo, če gremo kam za več dni
nana držim pesti, da kmalu dobiš dobre rezultate ČHT
lusa lepo, da ste uživali na dopustu. Na angelsounds se mroaš pa malo navaditi, da veš kje iskati srčni utrip
. Še G je v petek potrebovala kakšne pol minute, da je našla srčni utrip pri
, je bil tam čisto nekje levo...
Moje slabosti se očitno počasi umirjajo, saj se celo pjavi že obdobje, ko mi dalj časa sploh ni salbo, mi je pa potem naslednji dan lahko spet ful slabo...ampak očitno smo na pravi poti
sunnymorning se strinjam, da dopust prehitro mine, v službi gre čas dosti počasneje. Jaz pa v nasprotju s tabo razmišljam, kakšna je bila Manca lani in kaj smo počenjali v takšnem času. Z naslednji letom se še kaj dosti ne ubadam
. Super za kg
. Jaz sem tudi na 1.5kg + in upam, da ne bo kakšnih večjih skokov v teži. Sem gledala podatke iz prejšnje nosečnosti in sem se najbolj zredila tam med 22. in 26. tednom, tako da moram v nslednjih mesecih pazit na to kaj jem in končno začeti spet malo bolj migati. Komaj čakam, da bo september, da začnem hodit na telvoadbo
Včeraj sva povedala
in sploh ni bilo hudega navdušenja, praktično nobenih čestitk, samo bratrančeva žena je rekla, da čestita, ampak da sta nama nevoščljiva
. Moji mami bova povedala v soboto, ko bova šla po Manco (smo od srede dalje brez vruške, ki je na dopustu, tako da bo Manca od srede do sobote pri moji mami, po tem imam jaz dopust in po tem bo spet pri moji mami 3 dni, ker imam jaz amnio...)
Grem še malo lenarit pred popoldansko službo, upam, da bo manj noro kot v petek
Lep deževen dan (čeprav v Lj še ni dežja)