Živjo,
pa smo spet en dan bliže koncu tedna
. Jaz se po svoje že prav veselim, ker me po tem 2 tedna ne bo v službo in se stvari lotevam bolj tako z levo roko
.
klepetka meni otrdeva trebuh samo, če se mi ne da na stranišče in imam čisto poln mehur
, tako da zaenkrat ni panike in upam, da tako tudi ostane. Tebi pa želim, da še tudi malo počakaš z otrdevanjem
klaja amniocenteza pokaže kromosomske napake z 99.9% verjetnostjo, biopsija horionskih resic pa 99%. Nobena od teh dveh preiskav pa ne pokaže drugih prirojenih napak (recimo metabolnih, nevroloških, srčnih,...). Te pa povsem razumem, da ne greš na AC, če se ne bi odločila za ukrepanje, če bi bil izvid slab
lusa in muzika lepo se naklepetajta v ponedeljek
, naj vama čas čim hitreje mine in glejta, da bosta napisali kako in kaj, da vem, kaj me bo čakalo naslednji torek
nussy jaz v nasprotju s tabo sicer odlično spim in tudi če moram na stranišče, po tem zaspim skorajv trenutku. Me pa tudi zadnje čase spet tišči in boli v desni dojki, sploh če ležim na desnem boku, čez dan me niti ne moti. Kaj dosti mislim, da ni za narediti, dojke se pač pripravljajo na novo funkcijo
. Po mojem se bo v kratkem spet umirilo...
kar se imen tiče pri nas se ve samo to, da bo na M, ker smo že vsi trije na M, dokončna izbira bo pa enkrat decembra, za fantka ni problem, malo bolj zakomplicirano bo, če bo vseeno punčka
vozička ne bom kupovala, ker je še star čisto dober, moram ga samo dati na servis, da malo pogledajo zakaj se sprednja kolesa tako slabo vrtijo...je pa še vgaranciji, tako da če bo kaj narobe bodo pač popravili. So mi že enkrat zamenjali podvozje, ker se ni dal dobro zlagati. Mi imamo Hartan-a 4 koelsnik, z vrtljivimi sprednjimi kolesi in smo več ali manj zadovoljni, napaka je da je precej težek. Mi je pa super, ker gre po vsakem terenu, je zelo okroten, športni del se da spustiti čisto v ležeči položaj (kar se ne da pri nekateri, vem sigurno za Quinny-a) in po tem se anslonjalo tudi dvigne dao 90 stopinj, tako da otrok lepo sedi, nastavljiv je tudi podaljšek za noge. Če bi še enkrat kupovala voziček, bi pa bolj natančno pogledala Mutsy-a. Skratka v prejšnji nosečnosti sem največ časa porabila, da sem se odločila kateri voziček bomo kupili
, vse ostalo je bilo enostavno
Spet sem se razpisala, ko me boste imele dovolj, kar povejte
Uživajte